featured

Coinbase listelenecek coinler 2022: Borsa tepkiyle karşı karşı kaldı, işte nedeni!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika’nın 1 numaralı kripto para borsası Coinbase, önümüzdeki aylara ilişkin yol haritasını açıkladı. Listeleyeceği varlıkları paylaşan borsa, beklemediği tepkiyle karşı karşıya kaldı. Tepkinin en büyük nedeni ise, az bilinen varlıkları listelemeye alması oldu. Coinbase listelenecek coinler 2022 yılı içinde yatırımcılara hayal kırıklığı yaşatabilir. Şirketin aldığı karar, Twitter’da en çok konuşulan ve eleştirilen konu olduğunu söyleyelim.

ABD kripto borsası Coinbase geçtiğimiz günlerde Nisan-Haziran ayları arasındaki yol haritasını açıkladı. Yol haritası, Ethereum ağındaki 45’in üzerinde ERC-20 tokenı ve Solana ağındaki 5 SPL tokenın listesini içeriyor.

Listeleme planları için yol haritasını paylaşan borsa, beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. Borsa, birçok düşük sermayeli ve meme parasının isimlerini içerdiğini düşündüğü için sosyal medyada ağır bir eleştiri yağmuruna tutuldu.

Coinbase listlenecek coinler 2022

Birkaç kullanıcı, oldukça popüler iki token olan Fantom (FTM) ve Ripple (XRP) eksikliğine dikkat çekti. Pek çok kullanıcı, görünüşte rastgele seçilmiş gibi görünen listenin arkasındaki mantığı da sorguladı.

Bazı kullanıcılar duyuruyu Nisan ayı sonlarında yapılan bir şakaya benzetirken, diğerleri ERC-20 tokenlarının neredeyse özel olarak dahil edilmesini sorguladı. Yeni 50 listeden 45’i ERC-20 tabanlıdır.

Coinbase listelenecek coinler 2022 yılı Nisan-Haziran ayında kayda değer pek proje yok. Bunların bazıları şu şekilde;

  • Coin98 (C98)
  • Drep (DREP)
  • SelfKey (KEY)
  • DappRadar (RADAR)
  • BitDAO (BIT)

Detaylı liste için linke tıklayarak göz atabilirsiniz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin