featured

Coinbase, Kurumsal Yatırımcılar İçin Yeni Depolama Hizmeti Başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para alım-satım ve cüzdan hizmeti sunan Coinbase, kurumsal yatırımcılar için özel olarak tasarlanmış yeni Coinbase cüzdan hizmetini sunmayı planlıyor . Hizmeti kullanmak için, kurumsal müşterinin aylık belli bir miktarda işlemi ve 100.000 dolarlık bir giriş yapması gerekiyor.

 

Coinbase İcra Kurulu Başkanı (CEO) Brian Armstrong,

“Bu kurumlarla konuştuğumuzda, bize başlamaktan alıkoyan en önemli şeyin, müşteri fonlarını güvenli bir şekilde saklamak için güvenebilecekleri bir dijital varlık saklama sorumlusunun varlığı olduğunu söylüyorlar. Bu yüzden Coinbase Saklama Belgesi’ni duyurmaktan heyecan duyuyorum. Dünyanın dijital para birimlerini benimsemesini hızlandırmanın bir sonraki adımı, alana girmeye hazırlanan kurumsal paranın kilidini açmak. “

Coinbase’in saklama hakkı üzerine planı

Coinbase’e göre, yeni depolama servisi müşterilere derhal sunulmayacak. 2018’de hizmete erişimin ilgili müşterilere tedricen sunulacağını açıkladı.

Şirket ayrıca, hizmetle ilgili son gelişmeleri öğrenmek isteyen müşterilerini de potansiyel müşterileriyle bilgilendirmeye çağırdı.

Finansal hizmetler piyasasındaki en son sanal para birimi gelişmeleri

Bu arada, finansal hizmetler endüstrisinde dijital para birimlerine sürekli bir ilgi var.

Finansal teknolojinin (fintech) araştırma merkezi Autonomous NEXT’den elde edilen yeni verilere dayanarak, kripto para birimleri ticaretinde yer alan 100’den fazla hedge fon vardı . Bu fonların yüzde 75’inden fazlası 2017 yılında başlatıldı.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin