Coinbase'ten çarpıcı Bitcoin raporu
Coinbase'ten çarpıcı Bitcoin raporu

Coinbase kullanıcı sayısı 20 milyonu aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler kripto para borsası Coinbase kullanıcı sayısının 20 milyonu geçtiğini duyurdu. ABD’li borsa yaptığı çalışmalar ile çok fazla adından söz ettiriyor ve kripto para piyasasının Wall Street için sözcüsü oluyor. Özellikle kurumsal yatırımcıları kripto piyasasına çekmeye çalışan borsa bir yandan da global hedefleri için yeni kıtalara açılıyor.

Coinbase kullanıcı sayısı gün geçtikçe artıyor

Kripto para endüstrisine ilişkin analizleriyle tanınan Alex Kruger, Twitter’da kriptonun önümüzdeki birkaç yıl içinde üstel büyümeyi görme fırsatına sahip olduğuna dikkat çekiyor. Kruger, Coinbase’in kullanıcı sayısının 2018 Haziran’dan itibaren 20 milyonu aştığını belirtiyor.

Ancak 27 milyon kullanıcıya sahip olan Fidelity ise, kullanıcı başına 255.000 dolar ile Coinbase’in önünde yer alıyor. Kruger, Coinbase’in kullanıcı başına 750 dolar ortalama varlığa ve toplamda ise 10-20 milyar dolarlık varlığa sahip olduğunu vurguluyor. Coinbase’in ortalama kullanıcısı, ortalama bir Fidelity müşterisinin sahip olduğu varlıkların yaklaşık %0,3 değerine sahip.

Bu gelişmelerle kripto para sektörü büyüme ivmesini devam ettiriyor

İki sektör doğal olarak farklı olduğu için kripto piyasasını, eski sermaye piyasalarıyla karşılaştırmak haksızlık olur. Ancak, istatistikler, bu pazar için hala bir terslik olduğunu gösteriyor. Bu duygu uzun zamandır endüstri liderleri tarafından da onaylanıyor.

Fakat, son zamanlarda sosyal medyada boğa sezonunun çok yakında geleceği ve her şeyin olması gerektiği gibi olacağına inanılıyor. Aynı düşüncede olan Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto para biriminin piyasa hacminin 1.000 kat artabileceğini öngörüyor. Zhao’nun  muhtemelen çok fazla ümidi var ve her şeye rağmen, bu endüstrinin başarısını boğa piyasasında tamamen bağlamadığı açık.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin