featured

Coinbase küçülmeye giderken, Binance yükselişini sürdürüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Krizin ortasında kalan kripto piyasası yeni çıkış yolları arıyor. Artık kurumsallarında beklemesinden dolayı sıcak para girişi bir türlü olmuyor. Para girişi olsa da oldukça sınırlı ve hacimsiz gerçekleşiyor. Bu yüzden de tüm iş iyi haber ve grafiklere kalıyor.

Piyasanın kötü ilerlemesi bazı borsaları da etkiledi. Bunlardan en çok öne çıkan ise Coinbase oldu. Daha öncesinde yeni işçi alımını duyuran Amerika merkezli borsa, sonrasında ise bu hamleyi yavaşlatacağını söylemişti. Şimdi ise mevcut işçilerin bir kısmı ile yolların ayrılacağı haberleri çıktı.

Coinbase kötü bir performans gösterirken, Binance büyümeye devam ediyor. Kripto para borsası yeni bölgelerde hizmet vermek için girişimlerde bulunuyor. Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Güneydoğu Asya’da genişleme misyonuyla Güney Kore pazarına yeniden girmeyi planlıyor. Binance’in CEO’su, Fransa’daki VivaTech 2022’de Kore medyasıyla yaptığı röportajda Güney Kore’ye yeniden girme planını açıkladı.

Binance, Güney Kore pazarına yeniden girecek

Binance CEO’su şu anda genişleme ve ortaklıklar yoluyla bir sonraki blok zinciri ve web3 geliştirme dalgasında liderliğini kurmak istiyor. Bunun için birçok Güneydoğu Asya ülkesini ziyaret ediyor. 

Güney Kore, dünyanın en büyük kripto ekonomilerinden birine sahip. Kripto borsası, Özel Finansal Bilgi Yasası (Özel Hükümler Yasası) gibi katı kurallar ve düzenlemeler nedeniyle Ocak 2021’de Güney Kore’den çıkış yapmıştı.

Binance CEO’su, Güney Kore’den Maeil Economic Daily ile yaptığı röportajda şunları söyledi:

“Kore’ye yeniden giriş yapmayı düşünüyoruz. Önemli yetenekleri işe almak için iyi bir zaman yaklaşıyor. Web 3.0’ın gerçeğe dönüşmesi için nihayetinde popülerleşme anahtardır. Binance’in nihai hedefi bunun için bir platform olmaktır.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin