Coinbase, kripto para volatilitesi konusunda uyarıyor
Coinbase, kripto para volatilitesi konusunda uyarıyor

Coinbase, kripto para volatilitesi konusunda uyarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CEO Brian Armstrong, Coinbase müşterilerinden kripto para birimlerindeki aşırı dalgalanma nedeniyle temkinli davranmalarını istedi.

ABD merkezli dijital para borsası Coinbase, kripto para yatırımcılarını son fiyat rallisinin ardından dijital varlıklardaki dalgalanma konusunda uyardı. Borsa, müşterilerden kripto para birimlerine yatırım yapmadan önce finansal danışmanlara danışmalarını istedi.

Coinbase’deki resmi bir blog gönderisinde CEO Brian Armstrong, kripto para yatırımlarıyla ilgili riskleri özetledi ve dijital varlıkların geleneksel finansal araçlardan daha değişken olduğundan bahsetti.

Armstrong, kripto para birimlerinin hisse senedi piyasalarından çok daha hızlı yukarı veya aşağı hareket edebildiğini ve bu nedenle dijital varlıklara yapılan yatırımın olumsuz risklerini öğrenmenin önemli olduğunu söyledi. Coinbase CEO’su, kripto piyasasının çok fazla potansiyele sahip olduğunu ancak hala ilk aşamalarında olduğunu söyledi.

Coinbase CEO’su Armstrong blogunda şunları paylaştı:.

Piyasadaki rallileri görmek ve haber kuruluşlarının dikkatini bu yükselen varlık sınıfına yeni bir şekilde çevirdiğini görmek harika olsa da, kriptoya yatırım yapmanın risksiz olmadığını anlamanın ne kadar önemli olduğunu yeterince vurgulamalıyız. Birincisi, kripto, çoğu yatırımcının alışkın olduğu geleneksel finansal araç türlerinden daha fazla değişken bir varlık sınıfı olabilir.

Bitcoin Fiyat Rallisi

Bitcoin, 16 Aralık’ta 20.000 $ ‘ın üzerine çıktı ve bugün 23.000 $’da yeni bir zirve kaydetti. Son haberlere göre Coinbase ve Binance, ani bir fiyat artışının neden olduğu beklenmedik yüksek trafik nedeniyle dün bağlantı sorunları ile karşı karşıya kaldı.

Her iki borsa da dün teknik sorunları çözdü. Coinbase CEO’sunun blog gönderisi, kripto oynaklığının piyasa için hala bir endişe kaynağı olduğunu gösteriyor:

Şu anda piyasadaki yükselişin bir sonucu olarak tanık olduğumuz gibi aşırı talep dönemlerinde, bu sözü yerine getirmek için yorulmadan çalışıyoruz. Ara sıra yetersiz kalsak da, eksikliklerimizi gidermek ve müşterilerimizin hesaplarını güvenle yönetmeleri ve bilgiye dayalı ticaret kararları vermeleri için ihtiyaç duydukları her türlü bilgiyi şeffaf bir şekilde iletmek için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin