Coinbase Pro yeni listelemeyi açıkladı: KRL, LCX, SUKU ve TRAC
Coinbase Pro yeni listelemeyi açıkladı: KRL, LCX, SUKU ve TRAC

Coinbase halka açık ticaretinin ilk gününde 85 milyar dolar değerlemeye ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen kripto para borsası Coinbase, The Wall Street Journal’a göre Nasdaq’ta halka açık ticaretinin ilk gününün ardından 85 milyar dolarlık bir değerlemeye ulaştı.

Rapora göre, “ABD halka açık piyasasını test eden ilk büyük bitcoin odaklı şirket olan Coinbase hisseleri, Nasdaq Global Select Market’te 381 dolardan açıldı. İşlemin ilk birkaç dakikasında 429,54 dolarakadar yükseldi ve seansı 328,28 dolarda sonlandırdı.”

Coinbase, önceki gün 250 dolarlık bir referans fiyatı belirlemişti, ancak 261,3 milyon adi hisse senedi ile çarpılan seans sonu hisse fiyatı, 85 milyar dolardan biraz fazla bir değerleme verdi.

2012’de Brian Armstrong ve Fred Ehrsam tarafından kurulan kurulan öncü birkaç Bitcoin borsasından biri olan Coinbase 1.000’den fazla çalışana ve yaklaşık 56 milyon müşteriye sahip olacak şekilde büyüdü. 2018’de Coinbase için sadece 6 milyar dolarlık bir değerleme söz konusuydu.

İlk halka arzda (IPO) hisse senedi listeleme kuralını takip etmek yerine, Coinbase doğrudan listelendi ve bu hamle çok daha fazlasını elde etmesini sağladı.

“Birçok insana kripto hâlâ bir gösteri gibi görünüyor.” diyen analist ve erken dönem Bitcoin yatırımcısı D.A. Davidson, The Wall Street Journal’a verdiği demeçte, “100 milyar dolara sahip ve kripto para alıp satabilen bir şirketiniz varsa, bu herkes için bir bayram gibi olacaktır.” sözlerini kullandı.

bitcoinmagazine


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin