Coinbase Exec, Binance borsasını kripto fiyatlarını manipüle etmekle suçluyor…

Coinbase Exec, Binance borsasını kripto fiyatlarını manipüle etmekle suçluyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında geleneksel yatırım araçlarına göre manipüle olayları daha çok oluyor. Merkezi olan sistemlerde daha çok tekellik bulunurken her türlü fiyat oynaklığı görülebiliyor. Bu konuda hükümetler ve kurumlarda birbirini suçluyor.

Ünlü yatırımcılardan tutun da, borsalar ve birçok şirket manipüle hareketlerinin baş göstergesi olabiliyor. Şimdi ise Coinbase Exec, lider kripto para borsası olan Binance hakkında bir iddia da bulundu.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, FTX’in çöküşünün ardından uzun süre eleştirmenlerin çapraz ateşinde kaldı. Özellikle, kısa bir süre sonra borsa ile işbirliğini durduran denetim firması Mazars tarafından yayınlanan opak bir rezerv kanıtı nedeniyle sert eleştirilerin hedefinde oldu.

Binance’ın manipüle çalışmaları var mı?

Kripto para borsası yıl boyunca, eleştiriler de sessiz kaldı. DCG ve Genesis kripto endüstrisinin en büyük baş ağrısı haline geldiğinden Binance, gündemden kayboldu . Ancak Coinbase’de Ürün İş Operasyonları Başkanı Conor Grogan, bugün Binance’e karşı yeni ciddi iddialarda bulundu. 

Başkan Conor Grogan, konu hakkında bir tweet attı. Grogan, “Binance’ın 18 aydan daha fazla uzun süredir öne çıkan bir modeli” olduğunu yazdı. Listelemeden saniyeler önce 900.000 $ RARI satın alan Binance bağlantılı cüzdanları buldu. Dakikalar sonra onları terk ettiği vurgulandı.

17 ve 21 Haziran tarihleri arasında yaklaşık 78.000 ERN’nin satın alındığı ve listeleme açıklandıktan hemen sonra satıldığı bir olay da buldu. Aynı şey, “duyurudan hemen sonra yüz binlerce kişinin alınıp satıldığı” TORN için de yapıldı.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin