Coinbase eski mühendisi, DeFi'yi 100x büyütmek için ipuçları paylaştı!
Coinbase eski mühendisi, DeFi'yi 100x büyütmek için ipuçları paylaştı!

Coinbase eski mühendisi, DeFi’yi 100x büyütmek için ipuçları paylaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase’de eski bir kıdemli mühendis olan Blake West, DeFi endüstrisini geleneksel finansal ekonomilere karşı daha iyi bir rekabet avantajına sokabileceğine inandığı ipuçlarını paylaşıyor.

Bunu 9 Haziran 2022’de bir soru sorarak başladığı 12 paragraflık bir Twitter ileti dizisi aracılığıyla yaptı: “DeFi’nin buradan 100 kat büyümesini ister misiniz? Cevap sıkıcı olmak!”

Anahtar noktalar

  • Coinbase’de eski bir kıdemli mühendis, geleneksel finansal ekonomilere karşı DeFi endüstrisini büyütmek için ipuçlarını paylaştı.
  • Ona göre, küresel e-ticaret şirketleri geçen yıl 2.2 trilyon dolar gelir elde ederken, NFT yaratıcıları sadece 3.9 milyar dolar kazandı.
  • DeFi’nin işlevleri arasında stabil coin ihracı, eşler arası veya havuzlanmış kredi verme yer alır.

İlk olarak, piyasaların gelirlerini karşılaştırdı. Ona göre, küresel e-ticaret şirketleri geçen yıl 2.2 trilyon dolar gelir elde ederken, içerik oluşturuculardan elde edilen NFT geliri sadece 3.9 milyar dolardı.

Coinbase eski mühendisi, kripto, NFT’ler, oyun veya web3 sosyal alanındaki spekülatif faaliyetlerin harika olduğunu ancak DeFi endüstrisini daha az iyi yapacağını savunuyor. DeFi endüstrisinin spekülasyonlardan uzaklaşması ve eski endüstrilerin sıkıcı günlük finansal faaliyetlerine geçmesi gerektiğine inanıyor.

DeFi endüstrisinin ancak finansal sorunları daha verimli bir şekilde çözdüğünde güçlü bir rakip olacağını da sözlerine ekledi.

Reklam harcamaları yalnızca internet etkinliklerinde gerçekleşmedi. Aynı sorunu çözmek için daha iyi bir yol sunduğu için TV, radyo, gazeteler vb.’den pazar payı çaldı. Dolayısıyla, DeFi’nin önündeki zorluk, diğer tüm teknolojilerin karşılaştığı ile aynıdır. Aynı eski sorunları çözmeli, ancak daha iyi bir şekilde.

Binance Academy’ye göre DeFi, finansal hizmetler ve ürünler oluşturmak için merkezi olmayan ağların ve açık kaynaklı yazılımların kullanılmasıdır. DeFi’nin işlevleri arasında, stabil coin ihracı gibi parasal bankacılık hizmetleri oluşturma, eşler arası veya havuzlanmış borç verme ve borçlanma platformları sağlama ve DEX gibi gelişmiş finansal araçların etkinleştirilmesi bulunur.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin