Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar
Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar

“Coinbase Effect” geri döndü: Bu token yüzde 400 fırladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Görünüşe göre “Coinbase Etkisi” geri döndü. Bu kavram, Coinbase tarafından listelenen veya desteklenen paralar kitlesel bir şekilde ralli görmesine dayanıyor. 2017 döneminden kalma bir altcoin olan Civic, Kasım ayında Coinbase’de listelendikten sonraki hafta yaklaşık yüzde 500 arttı.

NU token 1 haftada 4 kat değerlendi

Bir başka altcoin de Coinbase etkisinden bir kez daha yararlanıyor. CoinGecko’ya göre, NuCypher’ın NU tokenı yalnızca geçen hafta yüzde 400 arttı ve piyasa değeri açısından ilk 100’de en iyi performans gösteren kripto varlığı haline geldi.

Kripto para, son 24 saatte ABD doları karşısında yüzde 60 artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,35 dolara yükseldi. NU son 24 saatte yalnızca yüzde bir artış gösteren Bitcoin’den ve Ethereum’dan bile çok daha iyi performans gösteriyor.

Kripto paranın şu anda 115 milyon doları aşan bir piyasa değeri var.

Coinbase duyuruları her token üzerinde etkili oluyor

Bu ralli, Coinbase’in NuCypher’ı kucaklayacağı duyurulduktan sonra geldi. Borsa ilk olarak, Ethereum tabanlı bir dizi kripto parayla birlikte bu varlığa da desteğini açıklamıştı. Kısa bir süre sonra, kripto paranın Coinbase’in perakende platformlarında destekleneceği ortaya çıktı:

Bugünden itibaren Coinbase, Coinbase.com’da ve Coinbase Android ve iOS uygulamalarında NuCypher’ı (NU) destekliyor. Coinbase müşterileri artık NU satın alabilir, satabilir, dönüştürebilir, gönderebilir, alabilir veya depolayabilir. NU, Coinbase destekli tüm bölgelerde mevcuttur.

NU ralli yapıyor olsa da kripto ile ilgili gizlilik teknolojileri, bu yeni teknolojinin sağladığı suçları en aza indirmeye çalışan düzenleyici kurumlar tarafından tehdit altında. ABD İç Gelir Servisi (IRS), özel kripto para birimi işlemlerini kırmak için geliştiricilere 625.000 dolara kadar ödeme yapıyor.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin