Coinbase destekli Dapp cüzdanı “Authereum” piyasaya sürüldü
Coinbase destekli Dapp cüzdanı “Authereum” piyasaya sürüldü

Coinbase destekli Dapp cüzdanı “Authereum” piyasaya sürüldü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase Ventures ve bazı önemli yatırımcıların desteklediği Authereum, merkezsiz uygulamalar (dapps) için kullanıcı deneyimini iyileştirmeye odaklanan yeni bir Ethereum (ETH) cüzdanı başlattı.

Authereum’un resmi belgelerine göre, yeni cüzdan çözümü, menkul kıymet veya velayetten ödün vermeden “sadece çalışan” bir cüzdana sahip olarak. Projenin Dapp kullanıcıları için “sorunsuz bir ilk katılım deneyimi” yaratmak üzere tasarlandığı ifade edildi.

Pek çok DeFi platformuyla şimdiden engetrasyon sağlandı

Bir blog gönderisinde ekip, yeni cüzdan ve dapp onboarding çözümünün Aave (LEND), yearn.finance (YFI) ve Curve (CRV) dahil olmak üzere bir dizi önde gelen merkezsiz finans (DeFi) protokolüyle entegre olduğunu söyledi. “Daha fazlası yakında” ibaresi ise dikkat çekti.

Ekibe göre, cüzdanın ilk tam sürümü, “Ethereum uygulamalarını kitlelere ulaştırma” misyonunu gerçeğe bir adım daha yaklaştırıyor.

Coinbase destekli projeye 1 milyon doların üzerinde fon

Authereum’un web sitesine göre, cüzdanın akıllı sözleşmesi Blockchain güvenlik firmaları Cure53 ve g0 Group tarafından denetlendi. Ekip ayrıca, cüzdanın ayrıca mevcut başka bir Ethereum cüzdanını veya bir e-posta adresini yedek olarak kullanabilen bir kurtarma sistemi içerdiğini söyledi.

Authereum bu yılın şubat ayında 1confirmation, Coinbase Ventures, Republic Labs, Synapse Capital ve melek yatırımcılardan 1,1 milyon ABD doları topladı.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin