Coinbase; Metaverse, Defi ve NFT'lerin geleceğiyle ilgili tahminlerini paylaştı
Coinbase; Metaverse, Defi ve NFT'lerin geleceğiyle ilgili tahminlerini paylaştı

Coinbase; Metaverse, Defi ve NFT’lerin geleceğiyle ilgili tahminlerini paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase’in baş ürün sorumlusu, Ethereum’un ölçeklenebilirliği, metaverse, DeFi piyasası ve NFT’ler ile ilgili 2022 yılı tahminlerini paylaştı. Coinbase’in baş ürün sorumlusu Surojit Chatterjee, geçtiğimiz hafta kripto endüstrisinin 2022 yılında nelere sahip olduğuna dair 10 tahminini paylaştı. Tahminler, ETH ölçeklenebilirliği, sıfır bilgi kanıtı teknolojisi, DeFi ve NFT’leri içeriyordu.

Yönetici, “kullanıcıların dijital kimliğinin ve meta veri tabanına geçiş pasaportunun bir sonraki evrimi olacak” demesi dikkat çekti.

Surojit Chatterjee metaverseler ile ilgili şunları söyledi:

“Kullanıcı tarafından oluşturulan metaverseler sosyal ağların geleceği olacak ve bugünün sosyal ağlarının reklam odaklı merkezileştirilmiş versiyonlarını tehdit etmeye başlayacak. Markalar metaverse ve NFT’lere aktif olarak katılmaya başlayacak.”

NFT’ler ve Metaverse’ler markaların yeni Instagramı olacak!

Yönetici ayrıca NFT’ler ve metaverse projelerinin markalar için yeni Instagram olacağını düşünüyor. Ek olarak önemli şirketlerin yeni yılla birlikte Web’e giriş yapacağını ve çoğunun meta veri deposu kurmaya başlayacağına inanıyor.

Düzenlenmiş defi ve “zincir içi KYC onayının ortaya çıkışı” ile ilgili olarak Coinbase yöneticisi, Birçok defi protokolünün düzenlemeyi benimseyeceğini ve ayrı KYC kullanıcı havuzları oluşturacağını düşünüyor.

“Defi katılımında kurumlar çok daha büyük bir rol oynayacak… Düzenlenmiş defi ve zincir üstü KYC büyümesi, kurumların DeFi’ye güven duymasına yardımcı olacaktır.”

Coinbase yöneticisi ayrıca Defi sigortasının ortaya çıkacağını öngörürken kullanıcıları saldırılardan korumak için, 2022 yılında kullanıcıların fonlarını güvenlik ihlallerine karşı garanti eden uygulanabilir sigorta protokolleri ortaya çıkarabileceğini söyledi.

Tahminler arasında ek olarak Ethereum’un ölçeklenebilirliği de yer alıyordu. Surojit Chatterjee Ethereum ölçeklenebilirliği ile ilgili son olarak şunları söyledi:

“ETH ölçeklenebilirliği artacak, ancak daha yeni L1 zincirleri önemli bir büyüme görecek. Önümüzdeki yüz milyon kullanıcıyı kripto ve Web3’e davet ederken, ETH için ölçeklenebilirlik zorluklarının artması muhtemel. “

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin