Coinbase Bundles 5 kripto para içerecek
Coinbase Bundles 5 kripto para içerecek

Coinbase, Coinbase Bundles ile kripto paraları paket olarak satacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsası ve cüzdan hizmeti Coinbase, 27 Eylül’de yayınlanan bir duyuruya göre, kripto para birimi işlemlerini basitleştirmek için tasarlanan Coinbase Bundles adlı yeni bir güncellemeyi hayata geçirdi.

Coinbase Bundles 5 kripto parayı içerecek

Coinbase Bundles, Coinbase tarafından desteklenen ve ABD doları cinsinden piyasa değeriyle orantılı olarak satın alınan beş kriptolu bir sepet. Paket, Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Ethereum Classic (ETC) kripto paralarını içeriyor. En küçük Bundle 25 Paund/Dolar/Euro’dur.

Coinbase, bir Bundle için maksimum satın alma boyutu oluşturmadığı halde, Borsa günlük alım miktarlarını müşteri bazında sınırlar. Bir müşteri bir paket satın aldığında, her sanal para birimi Coinbase cüzdanında saklanır ve bireysel varlık olarak temin edilebilir, satılabilir, gönderilebilir veya alınabilir.

Coinbase Learn ile yatırımcılar bilinçlendirilmeye çalışılıyor

Coinbase, ABD’de de yeni ürünü tanıtmayı planlıyor. Ayrıca önümüzdeki haftalarda İngiltere, Coinbase Bundle ile birlikte, yeni başlayanlar için kripto para piyasasına yatırım yapmayı amaçlayan bir “Coinbase Learn”  eğitimi verecek. Coinbase, piyasa değeri açısından en iyi 50 dijital para birimine ilişkin bilgilendirici seminere ev sahipliği yapacak. Son zamanlarda, Coinbase kripto paraları hızlı bir şekilde listelemesini sağlayacak yeni bir süreç açıkladı.

Süreç, yerel yasalarla uyumlu olan kripto para birimlerini kapsıyor. Bu, platformda listelenen belirli varlıkların yalnızca belirli ülkelerdeki müşteriler için mevcut olabileceği anlamına gelir. Bu ayın başlarında, Coinbase, kripto para birimi bazlı bir borsada işlem gören fon (ETF) yaratmayı düşündüğünü açıkladı. Coinbase’in, varlık yönetimi devi BlackRock’un Blockchain çalışma grubuyla görüş ayrılığına düştüğü biliniyor. Girişimin sonuçlandırılmasının ya da hala müzakere edilip edilmediği belirsizliğini koruyor.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin