Coinbase Pro yeni listelemeyi açıkladı: KRL, LCX, SUKU ve TRAC
Coinbase Pro yeni listelemeyi açıkladı: KRL, LCX, SUKU ve TRAC

Coinbase CEO’sundan NFT ve DEX entegrasyonu açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD merkezli önde gelen kripto platformu Coinbase’in CEO’su, CFO Alesia Haas ile birlikte bir Reddit AMA düzenledi. İkili, NFT’ler, DeFi alanı ve Satoshi Nakamoto hakkında konuştu

Bir Reddit AMA’sında, Coinbase’den Brian Armstrong ve meslektaşı en çok oy alan soruları yanıtladı. Coinbase’in yaklaşmakta olan “doğrudan listeleme” sürecinin ayrıntılarını paylaştı ve sektördeki sıcak konuları ele aldı.

Coinbase’den Armstrong, DEX’ler ve NFT’ler hakkındaki görüşlerini paylaşıyor

İlk olarak Armstrong, Coinbase’in NASDAQ’da merakla beklenen listesiyle ilgili bir dizi soruyu yanıtladı. $ COIN hisselerinin “yalnızca kripto” borsasında bulunmayacağını itiraf etti. Ayrıca, bir menkul kıymet odaklı kripto tokenının serbest bırakılmasının ekibinin gündeminde olmadığını iddia ediyor. Ardından, merkezi olmayan borsa segmenti ve Coinbase gibi merkezi bir borsanın modern DEX’lere kıyasla avantajları soruldu.

Coinbase directors held an AMA

Armstrong, ekibinin tüm müşterilere daha iyi fiyatlandırma sağlamaya odaklandığını vurguladı. Bu hedefe ulaşmak için, ana aracılık ürünleri, siparişleri merkezi olmayanlar dahil olmak üzere birden fazla borsa arasında bile bölebilir. Bu nedenle, Coinbase tarafından yerleşik kripto sahipleri için DEX’lere erişilebilecek.

Bu yaklaşımı Jeff Bezos’un ilk günlerindeki Amazon’unun yaklaşımıyla karşılaştırdı. Amazon, platformunda üçüncü taraf ürünler sunmaya başladığında Coinbase, müşterilerin deneyimini geliştirmek için sorunsuz DEX entegrasyonları sunabilir.

Armstrong, NFT’lerden bahsetmişken, ürününün “önce müşteri” politikasını bir kez daha özetledi. Müşteriler NFT’lerle ilgilendikleri için (Coinbase cüzdanı zaten bunları saklayabiliyor). Armstrong, NFT’ye özgü işlevlerin ana uygulamaya eklenmesinin mümkün olduğunu düşünüyor.

Satoshi’ye saygı

Daha önce ele alındığı gibi, gizemli Bitcoin (BTC) mucidi Satoshi Nakamoto, Coinbase’in belgelerinde belirlenmiş bir alıcı olarak bahsedilmişti. Bu eksantrik hareket, Crypto Twitter’da başka bir spekülasyon dalgasını tetikledi.

Coinbase liderleri, bunun kripto para biriminin yaratıcısına saygı göstermekten başka bir şey olmadığını açıkladı.

Satoshi’ye her kim olursa olsun teşekkür ederim. Bütün bu endüstrinin yaratılmasına yardımcı oldu.

Coinbase’in borsada halka açılan ilk kripto para birimi şirketi olan NASDAQ’da listelemenin eşiğinde olduğu unutulmamalı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin