Coinbase CEO'sundan kripto paralara ilişkin kritik açıklamalar:
Coinbase CEO'sundan kripto paralara ilişkin kritik açıklamalar: "Yardıma hazırız!"

Coinbase CEO’sundan kripto paralara ilişkin kritik açıklamalar: “Yardıma hazırız!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase CEO’su Brian Armstrong, CNBC ile yaptığı röportajda kripto para endüstrisinin internetin yaptığı gibi bir yeni şirketler dalgası yaratacağını söyledi. Bu yeniliğin, yeni ortaya çıkan teknolojiyi kucaklayan ülkelere fayda sağlayacağını savundu.

“İnternetin ortaya çıktığı günlerdeki gibi olacak”

Armstrong, internet ortaya çıktığında birçok hükümetin nasıl gelişeceği ve bilgi akışını yine de kontrol edip edemeyecekleri konusunda temkinli davrandıklarını açıkladı. Çin gibi bazı ülkelerin interneti olabildiğince kontrol etmeye çalışacak kadar ileri gitti:

“Özgür dünyanın çoğu yeri, bazı endişelerden sonra interneti kucakladı ve orada oluşturulan tüm yeni şirketlere baktıklarında, ülke için de gerçekten büyük bir avantaj olduğunu anladılar. Aynı şey kripto para birimlerinde de olacak.”

“Her ülkenin dijital parası olacak”

Coinbase CEO’su, ülkelerin merkez bankası dijital para birimleri (CBDC’ler) olarak bilinen kendi kripto para sürümlerini geliştirmeye başlayıp başlamayacakları hakkında da yorum yaptı. Birçoğunun büyük olasılıkla CBDC çıkaracağını söyledi ve ABD’nin dolara dayalı kendi CBDC’sine sahip olması gerektiğini savundu.

“Benim tahminime göre, her büyük ülke muhtemelen yakın gelecekte bir merkez bankası dijital para birimine sahip olacak.”

Armstrong, Coinbase’in dünyanın dört bir yanındaki hükümetlerin, isterlerse dijital para birimleri yaratmalarına yardımcı olmaktan mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi. Armstrong kripto ekonomisinin “geleneksel ekonomiyi tamamlayıcı bir şey” olarak görüleceğini savundu. “Onu kucaklayan hükümetler, tüm vatandaşlarıyla birlikte ondan muazzam bir şekilde yararlanmaya devam edecekler.” dedi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin