Coinbase CEO’sundan çarpıcı Bitcoin açıklaması
Coinbase CEO’sundan çarpıcı Bitcoin açıklaması

Coinbase CEO’sundan çarpıcı Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin tekrar yükseldi ve haftaya 19.000 doların altında başladıktan sonra 24.000 doları aşarak tüm zamanların en yüksek seviyelerine geldi.

Bitcoin fiyatı, yalnızca bu hafta şaşırtıcı bir şekilde %30 artarak, Lüksemburg merkezli Bitstamp Bitcoin ve kripto para borsasında 24.220 dolara tırmandı.

Bununla birlikte, bu haftanın devasa bitcoin ve kripto para birimi rallisinin ortasında  Coinbase CEO’su Brian Armstrong, bitcoin ve kripto para birimi yatırımlarının “riski” konusunda uyardı.

Riskli durumlar var

Armstrong bir blog yazısında, “Piyasadaki rallileri görmek ve haber kuruluşlarının bu yükselen varlık sınıfına dikkatini yeni bir şekilde çevirdiğini görmek harika olsa da, kriptoya yatırım yapmanın risksiz olmadığını anlamanın ne kadar önemli olduğunu yeterince vurgulamamız gerekiyor” ifadesini kullanıyor.

Coinbase, AirBnB ve DoorDash gibi diğer teknoloji şirketlerinin çok yüksek değerlerle çıkış yaptıkları bir zamanda halka arz ana vagonuna atladıkları görülüyor. Müşteri işlemlerine bağlı ücretler üzerinden para kazanan Coinbase, en son 2018’de fon topladığında 8 milyar dolar değerindeydi.

Armstrong, “Kripto değişken bir varlık sınıfı olabilir. Çoğu yatırımcının alıştığı geleneksel finansal araç türlerinden daha fazlası söz konusu. Örneğin, bu, piyasanın her iki yönde de hisse senedi piyasalarından çok daha hızlı hareket edebileceği anlamına gelir” diyor.

Artan Bitcoin

Yıla 7.000 dolar civarında başladıktan sonra Bitcoin fiyatı, koronavirüs salgını piyasaların erimesine neden olduğu için Mart ayında 4.000 doların altına düştü. Hızla yaklaşık 10.000 dolara yükseldi ve Ekim ayında 2017’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine tırmanmaya başladı.

Son aylarda, artan sayıda yüksek profilli yatırımcı, bitcoin’i potansiyel bir enflasyon koruması olarak adlandırdığından ve Wall Streets’in en büyük bankalarından bazıları dijital token varlık sınıfına ilişkin ayarını değiştirdikçe, Bitcoin fiyat artışı son aylarda hızlandı.

Armstrong, “Tüm varlık sınıfları gibi, kripto piyasaları da zamanla yükselecek ve düşecek,” diye yazdı ve bitcoin fiyatının yılın başında 1.000 doların altından yaklaşık 20.000 dolara yükselip 2018’de 3.000 dolara düştüğünü gösteren 2017 balonuna işaret etti.

Bu uyarılara rağmen, Bitcoin ve kripto para topluluğu, Bitcoin fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesine dönüşünü kutluyor ve birçok uzun vadeli kripto para yatırımcısı, bekleme aşamasında üç yıl geçirdikten sonra haklı olduklarını düşünüyor.

forbes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin