Coinbase CEO'su kurumsal yatırımcıların ne kadar kripto para aldığını açıkladı
Coinbase CEO'su kurumsal yatırımcıların ne kadar kripto para aldığını açıkladı

Coinbase CEO’su kurumsal yatırımcıların ne kadar kripto para aldığını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2017’de yaşanan ana kripto rallisi sonucunda insanların aklına Bitcoin’in ana akıma yönelip yönelmeyeceği soruları gelmeye başladı. Bitcoin’i bir ödeme aracı olarak kabul eden ev sahipleri, Ferrari garajları ve dükkanlar hakkında çok fazla gündem oluşturdu. Şimdi Coinbase CEO’su Armstrong, büyük kurumsal yatırımcıların kripto para birimlerine büyük miktarda para yatırdığını söylüyor.

Kripto para birimlerine 200-400 milyon dolar yatırım

Şirketlerin uluslararası depolama devi Xapo cüzdanını devralmalarını onayladıktan sonra Armstrong şu açıklamayı yaptı:

Kurumsal yatırımcıların kripto para birimlerini kabul edip etmeyeceğini 12 ay önce sorsaydınız bunun cevabı çok muğlak olurdu. Ancak cevabı şimdi net olarak biliyoruz. Çünkü görünen o ki haftada 200-400 milyon dolar arasında kripto mevduatı kurumsal müşteriler tarafından alınıyor.

Coinbase şimdi, 7 milyar dolarlık varlığın depolanması için yaptığı girişimle dünyanın en büyük kripto sorumlusu haline geldi. Armstrong bu konuda şu açıklamayı yaptı:

Depolama hizmetlerine ek olarak, kripto portföylerine karşı borçlanma, güvenilir karşı taraflara kripto kredileri sağlama ve bunlardan yararlanma ile ilgili yeni yolları keşfetmekten heyecan duyuyoruz.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin