Coinbase CEO'su Çin'in Hurun blockchain milyarderleri listesinde zirvede
Coinbase CEO'su Çin'in Hurun blockchain milyarderleri listesinde zirvede

Coinbase CEO’su Çin’in Hurun blockchain milyarderleri listesinde zirvede

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase CEO’su Brian Armstrong’un tahmini serveti, Çin’deki Hurun Araştırma Enstitüsü’ne göre geçen yıl 10 kat artarak 11,5 milyar dolara ulaştı.

Kripto serveti

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’in CEO’su, Çin Hurun Araştırma Enstitüsü’nün küresel endüstri milyarderleri listesinin başında yer aldı.

2 Mart’ta yayınlanan en son Hurun raporu, dünyanın en zenginlerine kısa bir genel bakış sunarak, küresel milyarderlerin sayısının son beş yılda 3.000’den fazla bir rakama ulaşarak yaklaşık % 50 arttığını belirtiyor. Rapor, Ocak 2021 itibarıyla servetlerini “çoğunlukla kripto para biriminden” kazanan 17 “blok zinciri milyarderini” veya endüstri girişimcilerini içeriyor.

Rapora göre Coinbase CEO’su Brian Armstrong, net serveti geçen yıl 1 milyar dolardan on kat arttı ve dünyanın en büyük kripto milyarderi oldu.

Hurun’un verilerine göre Armstrong şu anda Coinbase’in yakın zamanda halka arzının önünde 11,5 milyar dolarlık tahmini bir servete sahip. Şirket, halka arz planlarını Aralık 2020’de Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na sunduğu bir taslakta resmen duyurdu.

Alameda Research ve FTX borsasının kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried, net değeri 10 milyar dolar olarak değerlendirilen ikinci en zengin blok zinciri milyarderi oldu. Yönetici, 2020’de FTX’in muazzam büyümesinin ardından Hurun listesine yeni bir üye oldu.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, geçen yıla göre %200’den fazla artışla 8 milyar dolar olarak tahmin edilen toplam servetle üçüncü sırada yer alıyor. 2020’de Zhao, Bitmain’in kurucu ortağı Micree Zhan Ketuan’ı geride bırakarak Hurun listesinde en zengin kripto milyarderi olarak gösterildi.

Hurun’un yeni blockchain milyarderleri listesinde Ripple’ın kurucu ortakları Chris Larsen, Stellar kurucu ortağı Jed McCaleb, Digital Currency Group CEO’su Barry Silbert, Winklevoss kardeşler, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor ve diğerleri gibi bir dizi büyük endüstri oyuncusu yer alıyor. Listede, büyük endüstri yatırımcısı Tim Draper ve Galaxy Digital kurucusu ve CEO’su Michael Novogratz dahil olmak üzere toplam 11 yeni katılımcı yer alıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin