Coinbase Ceo'su ayı piyasasının ne kadar sürebileceğini açıkladı!
Coinbase Ceo'su ayı piyasasının ne kadar sürebileceğini açıkladı!

Coinbase Ceo’su ayı piyasasının ne kadar sürebileceğini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase CEO’su Brain Armstrong olumsuz kripto piyasasıyla başa çıkmayı başarabileceğini düşünüyor. Armstrong ayı piyasasının ise 18 aya kadar sürebileceğini ima etti.  Coinbase CEO’su Brian Armstrong, devam eden kripto kışının yaklaşık 12 ila 18 ay sürmesini bekliyor. Ancak, daha geniş ekonomik krizle çakıştığı için şirketinin uzun süreli bir ayı piyasasına hazır olduğunu itiraf etti. Armstrong, on yıllık varlığında dört kez benzer piyasa düşüşlerinden geçtiği için Coinbase’in olumsuz koşullara dayanmakta sorun yaşamayacağına inanıyor.

Ayı piyasası 2023’ün sonunda bitmeli

CNBC için yakın zamanda yapılan bir röportajda, üst düzey yönetici, ayı piyasasının 18 aydan daha uzun sürmemesi gerektiğini ve ardından dijital varlıkların fiyatlarının bir toparlanma moduna geçeceğini öngördü. Yine de CEO, ekonomik tahminlerin doğru bir şekilde yapılmasının zor olduğu konusunda uyarıda bulundu.

Hepimiz bunun 12 ile 18 ay süreceğini ve güzel bir iyileşme olacağını umuyoruz, ancak açıkçası bundan daha uzun olmasını planlamanız gerekiyor. Bu yüzden onun hakkında böyle düşünüyoruz. Geleceği tahmin etme konusunda fazla sevimli olmaya çalışmıyoruz.

2012 yılında kurulan Coinbase, 2018 yılındaki gibi önceki piyasa düşüşlerini çoktan geçti. Bu deneyimi akılda tutarak, Armstrong, ticaret merkezinin mevcut çöküşün üstesinden geleceğinden ve endüstrinin devlerinden biri olmaya devam edeceğini düşünüyor.

Bir şirket olarak bunun gibi dört döngüden geçtik. Coinbase olarak 10 yaşındayız… Dikkatimiz dağılmazsa ve harika ürünler üretmeye devam edersek, önümüzdeki beş veya on yılda iyi şeyler yapacağız.

Coinbase’in 2022 yılının ikinci çeyreğinde 1,1 milyar dolarlık net zarar bildirdiğini ve yılın ilk çeyreğinin de oldukça başarısız olduğunu belirtmekte fayda var. Piyasadaki gerileme ve yatırımcı çıkışının tetiklediği şirket, maliyetlerinin bir kısmını düşürmeye karar verdi ve Haziran ayında toplam işgücünün %18’ini işten çıkardı.

Celsius, Three Arrows Capital ve BlockFi dahil olmak üzere çok sayıda şirket, devam eden çöküş sırasında bazıları operasyonlarını durdururken ciddi darbeler aldı. Armstong, Coinbase’in “şu anda gerçekleşen her anlaşmaya yakından baktığını” ve gerekirse satın alma çılgınlığına atlayabileceğini söyledi.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin