Coinbase CEO'su Armstrong, kripto piyasasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi!
Coinbase CEO'su Armstrong, kripto piyasasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi!

Coinbase CEO’su Armstrong, kripto piyasasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase CEO’su Brian Armstrong, borsanın FTX, FTT veya Alameda’ya herhangi bir maddi maruziyeti olmadığını açıkladı. FTX yaşanan son gelişmelerin ardından en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’e ait. FTX-Alameda sorunu nihayet sonuca ulaştı. Binance borsanın SBF destekli FTX’i başarıyla satın aldığını duyurdu. Bununla birlikte, FTX’in yerel tokeni FTT, bu tür gelişmelerin etkisiyle hızla düşüşe geçti.

FTX’in devre dışı kalmasıyla Coinbase, Binance’den sonra ikinci en büyük kripto borsası haline geldi. Bu olaydan sonra, Coinbase CEO’su Brian Armstrong, son kripto endüstrisi olaylarını ele almak için Twitter’a gitti. Coinbase’in hiçbir şekilde FTX veya FTT’ye maruz kalmadığını açıkladı.

FTT-Alameda olayının ardından Armstrong kısa süre önce kapsamlı bir Twitter dizisi yayınladı.  Daha sonra, FTX olayını dikkatlice inceledikten sonra, borsanın belirli riskli uygulamaları benimsediğini ve daha sonra takipçilerine Coinbase’in kullanıcının çıkarlarını tehlikeye atabilecek bu tür riskli işlerle uğraşmayacağına dair güvence verdi.

Armstrong daha sonra Coinbase’in şeffaflık faktörünü ve güvenilir olduğuna dikkat çekti. Armstrong’un açıklamaları şu şekilde yer alıyor:

“Müşteri tarafından yönlendirilmedikçe müşterilerimizin fonlarıyla hiçbir şey yapmayız. Tüm varlıkları dolar karşılığı tutuyoruz. Kullanıcılar paralarını istedikleri zaman çekebilirler. Şeffaflık ve güvenin çok önemli olduğuna inandığımız için ABD’ye dahil edildik ve ABD’de halka açık olarak listelendik. Her yatırımcı ve müşteri, müşteri fonlarını nasıl tuttuğumuzu gösteren, kamu tarafından denetlenmiş mali tablolarımızı görebilir.”

Armstrong, kripto düzenlemesi için çağrıda bulundu!

Alameda-FTX patlamasının ardından, Coinbase CEO’su Brian Armstrong mantıklı kripto düzenlemesi için çağrıda bulundu. Daha sonra, kripto ticaretinin %95’inin ABD’deki kripto düzenlemesinin “gezinmesi zor” olduğu için denizaşırı ülkelere kaydığını belirtti.

Coinbase daha sonra, tüketiciler arasında bir istikrarı ve kolaylığı sağlamak için pazardaki merkezi borsaların mantıklı bir düzenleyici altyapının nasıl geliştirilmesi gerektiğini vurguladı. Yazım sırasında FTX’in FTT tokeni %73 düştü ve 4.76 dolardan işlem görüyor.

en.ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin