featured

Coinbase Borsası değerini arttırıyor ve borsa 8 milyar doları hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase Borsası, geçen yıl 1,5 milyar dolar değerinde bir lider kripto para borsasıydı. Ancak şimdi ise yapılan yatırım görüşmelerinin etkisiyle 8 milyar dolarlık bir şirket haline gelebilir.

Coinbase Borsası Tiger Global’ın ilk kripto yatırımı olacak

Coinbase, Tiger Global ile 500 milyon dolarlık bir yatırım için şu anda görüşüyor.  Kripto fiyatlarındaki düşüş, Coinbase’in değerlemesini etkilemezken, borsanın CEO’su Brian Armstrong, şirketin “dünya için açık bir finansal sistem” oluşturmaya odaklandığını itiraf ediyor.

Coinbase, dünya genelinde tüketici pazarında büyük fırsatlar üzerine odaklanan devasa New York merkezli bir yatırım firması olan Tiger Global ile görüşmelerde bulunuyor. Bu anlaşma, kripto para sektöründe Tiger Global için ilk olacak.

Coinbase henüz bir IPO başlatmadı

Coinbase henüz bir IPO başlatmış değil, ancak Tiger Global ile yatırım anlaşması başarılı olması durumunda gelecekte olabilir. Haberler, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden bazılarının dikkatini çekmeye başlayan kripto endüstrisi için büyük bir fırsat yaratıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin