Coinbase borsası BUSD hakkında kritik kararını açıkladı

Coinbase borsası BUSD hakkında kritik kararını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İki hafta önce başlayan Paxos – BUSD krizi piyasada tazeliğini koruyor. Amerikalı düzenleyiciler tarafından baskılanan Binance USD, kötü günlere doğru sürüklenebilir. Bunun en büyük nedeni ise henüz olaylar tazeliğini korurken Coinbase’in almış olduğu karar gösterilebilir.

Amerika menşeli kripto borsası Coinbase, BUSD’yi askıya alacağını açıkladı. Karar TSİ akşam kamuoyu ile paylaşıldı. Kripto para borsası askıya alma işlemi için net bir tarihi bile duyurdu. 

Son zamanlarda yaşanan olaylarda, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük kripto borsası Coinbase Global Inc. , bir iç soruşturmanın sonucunda Binance’in yerel stablecoin’i BUSD’nin alım satımını askıya alacağını duyurdu. 

New York Mali Hizmetler Departmanı’nın (NYDFS) kısa süre önce BUSD ihraç eden şirket Paxos’a Binance’in daha fazla dolara sabitlenmiş stablecoin’i yaratmayı durdurmalarını emrederek katı düzenlemeler getirmesinin ardından geldi. Sonuç olarak, Binance şu anda ülkedeki çok sayıda düzenleyici zorluğa maruz kalıyor. Coinbase’in kararına göre 13 Mart itibarıyla askıya alacak.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin