featured

Coinbase Borsası, bir IPO için mi hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Öncü kripto para birimi borsası Coinbase Borsası, yakında halka açık olabilir. CNBC sunucusunun açıklamasına göre, şirket yakın bir gelecekte bir IPO başlatmayı planlıyor.

Coinbase Borsası, yakında halka açık olabilir

CNBC Afrika’nın Crypto Trader sunucusu Ran Neuner, Coinbase’den gelecek bir IPO hakkında edindiği detayları paylaştı. Coinbase aylık yaklaşık 600.000 ticarete ve yaklaşık 25 milyon kullanıcıya sahip. Coinbase geçen yıl neredeyse yarım milyar dolar kazandı, bunların %80’i trader’lardan geliyor. Geçtiğimiz günlerde, Coinbase Custody’nin New York Eyaleti Bankacılık Yasası kapsamında bağımsız olarak çalışmak için bir lisans aldığını duyurduk. Bu gelişme borsanın gelirlerini artıracak.

Bu rakamlar, Coinbase’i borsadan fon almak açısından nispeten iyi bir konuma getiriyor. Geçtiğimiz birkaç çeyrekte ticaret hacimleri düşerken Coinbase’in kârı, devam eden ayı piyasasında Bitmain’de olduğu gibi etkilenmeyecek gibi görünüyor. Çin Bitcoin madencilik devi Bitmain’in IPO’sunun yılın başında duyurulduğu günden beri süresiz olarak durduğu görülüyor.

Coinbase’in IPO beklentileri ilginç

Coinbase’in IPO beklentileri ilginç. Kripto varlıklarının değerine ve performansına doğrudan bağlanacak ilk büyük hisse senedi sembollerinden biri olacak. Şirketin performansı kripto ekonomisinin sağlığına çok fazla bağlı. Aynı zamanda, yatırımcıların bu para birimlerini satın almayı, yönlendirmeyi ve ticaretini kolaylaştıran birçok şirketten birine yatırım yapmanın aksine, yatırımcıların neden sadece para birimlerine yatırım yapmayacakları sorusunu gündeme getiriyor.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin