Dev banka popüler Bitcoin borsasının halka arz hazırlıklarına öncülük edecek
Dev banka popüler Bitcoin borsasının halka arz hazırlıklarına öncülük edecek

Coinbase Blockchain analiz girişimi Neutrino’yu satın alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD kripto para borsası ve cüzdanı Coinbase, 19 Şubat Salı günü şirketin blogunda yayınlanan bir habere göre Blockchain istihbarat girişimi Neutrino’yu satın aldı.

Coinbase, Neutrino’nun Londra ofisinde bağımsız bir işletme olarak çalışmaya devam edeceğini açıkladı. Ne kadara satın alındığı konusunda ise bir bilgi verilmedi.

ABD kripto borsası Blockchain haber alma servisinin açık ve korumalı bir finansal sistem oluşturulmasına katkıda bulunacağına inanıyor. Şirket, Neutrino’dan Coinbase’deki fon hırsızlığını önlemesine, korsanlara ve fidye yazılımı saldırılarını araştırmasına ve şüpheli işlemleri tespit etmesine yardımcı olmasını bekliyor.

Dahası, borsa, satın almanın mevcut yasa ve düzenlemelere uyma konusunda kripto borsasına yardımcı olarak hizmetlerine daha fazla kripto para ve özellik eklemeye yardımcı olacağına işaret ediyor.

Coinbase ile ilgili son gelişmeler

Bu yılın başlarında şirket, Andreessen Horowitz destekli teknoloji girişimi Blockspring’i satın aldığını açıklamıştı. Girişim, geliştiricilerin uygulama programlama ara yüzlerinden bilgileri otomatik olarak toplamasını ve işlemesini sağlayan araçlar üretiyor.

Ocak ayında ayrıca borsa, ABD’deki müşterilere, vergilerini kripto para ile ödeme iddiasında bulunmak için kaynaklarını güncelleyerek, sistemlerini popüler vergi yazılımı TurboTax ile birleştirdi.

Şubat ayının ilerleyen günlerinde de Coinbase, Avrupa Birliği sakinlerine, daha önce yalnızca ABD kullanıcıları için piyasaya sürülen bir özellik olan çevrimiçi ödeme sistemi PayPal aracılığıyla fiat para çekme işlemi yapma desteği verdiğini açıklamıştı.

Ayrıca, Coinbase, kullanıcıların kendi özel şifreleriyle korunan kendi kriptolarını saklayabilecekleri Coinbase Cüzdan uygulamasına Bitcoin (BTC) desteği de ekledi.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin