Coinbase araştırması: 8 Mart’ta kadınlara kripto paralar soruldu
Coinbase araştırması: 8 Mart’ta kadınlara kripto paralar soruldu

Coinbase araştırması: 8 Mart’ta kadınlara kripto paralar soruldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Coinbase araştırması: Kadınlara göre kripto paralar finansal bir güçlendirme aracı
  • Ekonomik cinsiyet açığını kapatmak 202 yıl kadar sürebilir. Kriptografi bu işlemi hızlandırabilir mi?

Coinbase, 6.000’den fazla kadına mevcut finansal sistemdeki konumlarını sormak için Qriously ile birlikte çalıştı. Kadın aslan payı, teknolojinin kaçınılmaz olarak gelecek on yılda finansmanı etkileyeceğine inanıyor.

Finansal özerklik

Anket katılımcılarının yüzde 83’ü kadınlar için finansal bağımsızlığın önemli olduğunu söylese de, kadınların yüzde 32’si finansal geleceklerini kontrol ettiklerini düşünmüyor. Finansal hizmetlere erişim söz konusu olduğunda (banka hesabı açma, kredi alma vb.), cinsiyet kapsayıcılığı sorunu hala mevcuttur. Blockchain küresel topluluğu, finansal genişlemenin kripto para birimlerinin temel amaçlarından biri olduğu göz önüne alındığında, kesinlikle bu sorunun çözümünde yardımcı olabilir.

Hızlı değişim

Yüksek eğitime sahip kadınların yüzde 93’ü teknolojinin finansmanı etkileyeceğine inanıyor (birçoğu teknik etkinin olumlu olacağına güveniyorlar). Kripto ile, finansal hizmetlere erişmek için üçüncü bir tarafla etkileşime girmeniz gerekmez. Finansal bağımsızlık elde etmek için, yalnızca İnternet bağlantısı olan bir akıllı telefona ihtiyacınız vardır.

Kadınlar ve kripto paralar

Kripto para biriminin avantajlarına rağmen, çok az sayıda kadın şu anda erkeklerin egemen olduğu kripto para birimini kapsıyor. Başka bir çalışmada kadınların tüm sektörün sadece yüzde 21’ini oluşturduğu ortaya çıktı.

Kripto para haber, okuyucularımıza en iyi dileklerini iletiyor ve Dünya Kadınlar Günü’nde daha fazla kadının kripto endüstrisine katılmasını umuyor!

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin