Coinbase 4 az bilinen altcoin'i listelerken dünyanın en büyük kripto fonu bu altcoin'leri gündemine aldı
Coinbase 4 az bilinen altcoin'i listelerken dünyanın en büyük kripto fonu bu altcoin'leri gündemine aldı

Coinbase 4 az bilinen altcoin’i listelerken dünyanın en büyük kripto fonu bu altcoin’leri gündemine aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grayscale, yatırım ürünleri için 25 tokeni incelemeye aldı ve DeFi Fonuna AMP eklerken Coinbase dört küçük projeyi listeleme kararı aldı.

Dünyanın en büyük kripto varlık yöneticisi Grayscale, VeChain, Iota, Monero ve Axie Infinity dahil olmak üzere yatırım ürünlerine eklemeyi düşündüğü varlıklar listesine 25 altcoin ekledi.

Değerlendirilen diğer varlıklar şunlardır: Algorand (ALGO), Arweave (AR), Bancor (BNT), BitTorrent (BTT), BORA (BORA), Convex (CVX), Cosmos (ATOM), Decred (DCR), Elrond (EGLD) , Enjin (ENJ), Fantom (FTM), Gala (GALA), Gelato (GEL), Helyum (HNT), Holo (HOT), Oasis Network (ROSE), Secret (SCRT), Spell (SPELL), Stacks (STX) ), The Sandbox (SAND), Universal Market Access (UMA) ve Yield Guild Games (YGG).

Grayscale DeFi Fonuna AMP’yi ekledi

Grayscale, söz konusu varlıklarına eklenen 25 altcoin’e ek olarak, 24 Ocak’ta web sitesinde yaptığı bir güncellemede Grayscale DeFi Fonuna Amp (AMP) eklediğini söyledi.

Grayscale’in şu anki 15 kripto yatırım ürünü serisi, yönetim altındaki varlıklarda (AUM) 55 milyar dolara sahip. Grayscale Bitcoin Trust ve Grayscale Ethereum Trust, AUM’un 31,2 milyar dolarlık kısmını oluşturuyor.

Grayscale’in web sitesindeki verilere göre, Grayscale DeFi Fund’ın şu anda 7 milyon AUM’si var ve Temmuz 2021’deki başlangıcından bu yana %35,8 düştü.

CoinGecko’ya göre şu anda değerlendirilen kripto paraların çoğu, piyasa değerine göre ilk 100 kripto para arasında yer alıyor.

VeChain (VET), ilk olarak 2015 yılında Ethereum ağında bir ERC-20 tokeni olarak piyasaya sürüldü, ancak o zamandan beri VeChainThor blok zinciri ağında yerel token haline geldi. token ve ağ, gerçek dünya endüstrileri tarafından tedarik zinciri takibi ve yönetimi için kullanılır.

Iota (IOTA), cihazların Nesnelerin İnterneti’ne (IoT) bağlanmasına yardımcı olan Iota dağıtılmış defteri için kullanılan yerel tokendir. Proje 2015 yılının sonlarında kuruldu.

Axie Infinity (AXS), geçtiğimiz yıl büyük başarı elde eden oyna-kazan Axie Infinity oyununun yönetim varlığı. 26 Ocak 2021’de 48 milyon dolarlık piyasa değeri ile 0.97 $’dan işlem gördü ve şu anda 3.6 milyar $’lık piyasa değeri ile 51.90 $’dan işlem görüyor.

Bu üç altcoin iyi bilinse ve büyük takipçi kitlesine sahip olsa da, Coinbase’in yeni eklediği kripto varlıklar için aynı şey söylenemez.

Coinbase, 4 az bilinen altcoin’i listeliyor

Coinbase, günlük yaklaşık 4 milyar dolarlık işlem hacmiyle dünyanın en büyük üçüncü kripto borsası ve bugün nispeten bilinmeyen dört token listeliyor. Dört altcoin: Cryptex (CTX), DIA (DIA), Maple (MPL) ve Unifi Procol DAO (UNFI). Bu altcoin’lerin hiçbiri şu anda piyasa değeri ile ilk 500’e girmiyor, ancak Coinbase, 25 Ocak’ta bir tweet’e göre “2022’de çok daha fazla token listeleme” sözüne sadık kalıyor.

Cryptex ekibi bugün Coinbase listesinden ilerleyen hedefleri hakkında Cointelegraph ile konuştu. Küçük bir kripto projesinin böyle bir listeden nasıl yararlanabileceği sorulduğunda, kurucu ortak ve CEO Joe Sticco şunları söyledi:

“Aynı zamanda çevik ve topluluk odaklı kalmamıza izin veriyor ve artık dünyanın her köşesine ulaşabiliyoruz.”

Cryptex, toplam kripto piyasası kapitalizasyonunu izleyen TCAP Endeksini yöneten merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO). CTX son 24 saatte %10,7 artışla 10,79$’dan işlem görüyor.

Sticco ayrıca, küçük bir projenin Grayscale tarafından bir yatırım ürünü olarak değerlendirileceği noktaya yükselmesi için ne gerektiğini de ele aldı ve şunları söyledi:

“Bence günün sonunda mesele nereden başladığımızla ilgili değil… Bu, küçük başlamak ve finansın geleceğini tüm katılımcılar için olabilecek en iyi hale getirmek için inanılmaz derecede zor olan sorunları çözmek için çalışmakla ilgili.”

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin