Coinbase 0x (ZRX) tokeni ile yeni süreci başlattı

Coinbase 0x (ZRX) tokeninin pazarını genişletiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Coinbase kendi blogunda, giderek popüler olan 0x (ZRX) tokenini şimdi hem Coinbase.com hem de Coinbase mobil uygulamasında satın alma ve ticaret için resmi olarak kullanılabileceğini duyurdu. 0x geçtiğimiz günlerde Coinbase Pro’ya da eklendi, ancak bugüne kadar başka bir yerde ne zaman kullanılacağı belli değildi.

Coinbase 0x (ZRX) tokeni ile yeni süreci başlattı

Geçtiğimiz günlerde genel bir açıklamadan sonra, Coinbase’in başvuru sürecini kolaylaştırdığını ve yeni varlıkların yolda olduğunu belirttildi. 0x, bu yeni varlık sunumlarının sadece birincisi gibi görünüyor. Başlangıçta hem İngiltere hem de New York eyaleti bu imkandan hariç tutulacak, ancak bu sadece bir zaman ve bürokrasi meselesi.

0x, Ethereum Blockchain’de ticaret tokenleri için bir protokol ve merkezileştirilmiş olanlara rakip olmak için ademi merkezileştirilmiş borsalar yaratmayı amaçlamakta. Bu süre itibariyle Coinbase’de listelenecek ilk token. Bu, Coinbase’in mevcut varlıklarını genişletmesiyle birlikte heyecan verici bir adım.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin