coinall
CoinAll kripto para borsası ile etkili bir token ticareti nasıl yapılır?

CoinAll kripto para borsası ile etkili bir token ticareti nasıl yapılır?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinAll (www.coinall.com), 2019’da en hızlı gelişen kripto para borsası olarak dikkat çekiyor. Ayrıca günlük kripto işlemlerini 1 milyar doların üzerine çıkaran OKEx borsasının ilk stratejik ortağı unvanına da sahip.

CoinAll, kriptodan kriptoya, fiattan kripto’ya (VND) ve dünyanın dört bir yanındaki 165 ülke ve bölgede bulunan müşterilerine türev işlem ticareti hizmeti veriyor. CoinAll web sitesinde İngilizce, Çince, Vietnamca, İspanyolca, Fransızca, Rusça, Tayca ve Korece olarak 8 dil desteği bulunuyor.  Gelişmiş güvenlik sistemi, 7/24 küresel müşteri desteği ve 20 milyondan fazla OKEx kullanıcı tabanına sahip CoinAll, kendini tüm kullanıcılarına en kaliteli dijital varlık alım satım deneyimini sunmaya adamış bir kuruluş.

CoinAll platformunda işlem yapılabilen kripto paralar

CoinAll’da, Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) ve Ethereum (ETH) gibi en popüler paraların yanında FET, Celer, BTT ve RIF gibi yeni piyasaya çıkan tokenlere kadar neredeyse 100 kripto para bulunuyor. Ayrıca CoinAll kripto para listeleme süreci, platforma yeni coinlerin entegre edilmesi için hızla ilerliyor.

CoinAll kullanıcısı olmak için kayıt işlemi oldukça basit

CoinAll’a kayıt olmak oldukça basit

Ana sayfanın sağ üst köşesindeki ‘Kaydol’ düğmesini tıkladığınızda, e-posta adresinizi, e-posta kodunuzu ve tercih ettiğiniz şifreyi girerek bir kayıt formuna yönlendirilirsiniz. Bunun yanında Tüm OKEx Partner borsalarındaki aktif kullanıcıları, CoinAll’un OPENID teknolojisi ile doğrudan oturum açabileceğini belirtmekte fayda var.

E-posta ile Kaydolun

CoinAll hesabına nasıl para yatırılır?

Para yatırmak için sayfanın üstündeki “Hesap” > “Para Yatırma” seçeneklerine tıklayın, para yatırmak istediğiniz token türünü seçtikten sonra cüzdan adresinizi alacaksınız. Ardından, tokeninizi bu cüzdan adresine yatırabilir ve işlem yapmaya başlayabilirsiniz.

para yatırma

CoinAll’da dijital varlık ticareti nasıl yapılır?

Para yatırdıktan sonra, işlem platformuna girmek için menüden “Spot Trading”> “Exchange” veya “Full-Screen” e tıklayın. USDT, BTC veya ETH pazarında işlem yapmayı seçebilir ve listeden işlem yapmak istediğiniz tokeni seçebilirsiniz. Favori token listenizi oluşturmak için adlarının yanındaki yıldızları tıklayarak yer imlerine ekleyebilirsiniz.

CoinAll, kripto yatırımcılarının platformla canlı sohbet, e-posta veya telefon aracılığıyla iletişim kurmasını sağlayan ve 7/24 çalışan bir müşteri hizmetleri departmanına sahiptir. Departman, tüm müşteri sorularına cevap verme konusunda güçlü bir tecrübeye sahiptir.

CoinAll’da yapılan işlemleri gerçekten farklı kılan şey, müşteri fonları ve hassas verileri için yüksek güvenlik sağlamasıdır. İlk olarak, kripto borsası, müşterilerin siber dolandırıcılığından etkilenme olasılığını en aza indirmek için Müşteri Tanıma (KYC) ve kara para aklamayı önleme teknolojisini kullanır.

İkincisi, borsa ayrıca, kullanıcıların kripto varlıklarını siber suçluların meraklı gözlerinden uzakta, güvenli bir şekilde çevrimdışı olarak saklamalarını sağlayan, kendi entegre, gelişmiş soğuk cüzdanına sahiptir.

Kripto para borsası, bu özellikleri ile 2019’un en güvenli ve en güvenilir kripto para borsalarından biri konumunda bulunuyor. Global destek sayesinde, yatırımcıların en iyi alım ve satım fiyatlarını elde etmesini garanti eden sektör lideri bir eşleştirme sistemi, iOS ve Android mobil cihazlar için gelişmiş yerel uygulamalar ile CoinAll, parmağınızı sıkıca kripto paraların nabzında tutmak için ideal bir platform.

CoinAll, Lambda, Fetch.AI, Bitex, vb. gibi yüksek kaliteli ve potansiyel global projelerinin madenciliğini de üstlenmiş durumda. Son zamanlarda, CoinAll MIN kripto parasını listelediğini duyurdu. Ve bir hafta süren 25.000 MIN airdropu ile bir dizi para yatırma, ticaret ve topluluk etkinliği yaptı. Ayrıca, belirlenen iki görevi tamamlayan yeni kayıt yapan kullanıcılar, 10.000 dolar bonusu paylaşma şansına sahip olacaklar.

CoinAll kripto para borsasında hemen işlemlere başlamak için coinall.com’u ziyaret edebilirsiniz.

CoinAll

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin