Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı
Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı

Coin Center, Grayscale’den 1 milyon dolarlık bağış aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Washington, D.C. merkezli düşünce kuruluşu Coin Center, Grayscale Investments’tan 1 milyon dolarlık bağış aldı.

Grayscale Pazartesi günü yaptığı açıklamada, doğrudan bağışın yanı sıra, kripto politikası odaklı firmaya 1 milyon dolara kadar ek bağış yapacağını söyledi.

Coin Center’ın genel müdürü Jerry Brito yaptığı açıklamada, “Grayscale’in bu cömert taahhüdü ve bizi destekleyen diğer birçok kişi ve firmanın devam eden taahhüdü bizi mutlu etti.” dedi.

Bağış, ABD hükümetinin kripto politikası cephesindeki faaliyetler artmaya devam ederken geliyor. Coin Center, geçen ay açıklanan Trump yönetiminin önerilen cüzdan düzenlemelerine ve özellikle de kısaltılmış kamuya açık yorum dönemine muhalefetin sıralanmasında önemli bir rol oynadı. Yeni Biden yönetiminin son hamleleri göz önüne alındığında, bu önerinin geleceği artık belirsiz.

Gerçekten de Grayscale’in bağışı, Washington, D.C.’de yeni bir yönetimin iktidara gelmesinden sadece günler sonra geldi. Bununla birlikte Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ve Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu gibi ilgili kurumların başına yeni yüzler geliyor. Son gelişmeler, bu ajansların kripto alanında geçmiş deneyime sahip politika yapıcılar tarafından yönetileceğini gösteriyor.

Brito, “Washington’da herkesin yararlandığı kamu malları olan açık, izinsiz kripto para birimi ağlarının sesinin olmasını sağlamak için varız” dedi. “Topladığımız fonlar, ekibimizin ekosistemin olgunlaşmaya ve büyümeye devam etmesini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmasına yardımcı olmak için çok önemli.”

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin