Coin Bureau, Tezos’u en iyi varlık olacağını düşünüyor

Coin Bureau, Tezos’u en iyi varlık olacağını düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler piyasa yorumları ve kripto analizlerine ev sahipliği yapan Coin Bureau, Tezos hakkında düşüncelerini dile getirdi. Altcoin için oldukça iddialı konuşan Bureau, XTZ’nin geleceğini parlak olarak görüyor. XTZ evrim odaklı mimarisi nedeniyle “en iyi kripto para biriminden” biri olmaya hazır olduğunu söylüyor.

Kripto dünyasında birçok varlık Ethereum’un rakibi olarak gösteriliyor. Her varlık analist ve uzmanlar tarafından Ethereum’a rakibi diye lanse ediliyor. Ancak gerçekte kim rakip olacak, göreceğiz. Bu sefer Coin Bureau, Tezos’un Ethereum için iyi bir alternatif yorumunda bulundu. Hatta daha da ileriye giderek en iyi varlıklar arasına koydu. 

Coin Bureau sunucusu “Guy” izleyicilere Ethereum’un rakibi Tezos’un daha baskın kripto varlıklardan biri olma yolunda olduğunu söyledi. Diğer varlıklara göre öne çıkan özelliklerini dile getiren Guy, gelecek yıllarda adından sıkça duyabileceklerini belirtti.

Tezos, en iyi varlıklardan biri olabilir mi?

XTZ, piyasanın önemli varlıklarından bir tanesi. Ancak rakibi oldukça fazla. Günümüzde yeni teknolojilere ayak uyduran pek çok kripto para birimi var. Bitcoin bile en eski olmasına rağmen teknolojisi nedeniyle diğer varlıklara göre yavaş kalıyor. Bunun gibi çağa ayak uyduramayan varlıklar zamanla silinecek. En iyi varlıklar arasında Tezso yer alabilir. Fakat sürekli çalışılması gerekir.

The Daily Hold’a konuşan Guy şunları söyledi: 

“Tezos, açıkça gelişmek üzere tasarlanmış birkaç kripto para biriminden biridir XTZ, en iyi kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerlediğini düşünüyorum.”

2018’de yerel tokeni XTZ’yi piyasaya süren Tezos, sıfırdan uzun vadeli yükseltilebilirlik, açık katılım, işbirliği ve akıllı sözleşme işlevselliğini kapsayacak şekilde tasarlandı. Ağın blok zinciri benimseme ve kullanımının önündeki önemli engelleri ele almasına izin veriyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin