Coil uygulaması sabit bir abonelik sunacak
Coil uygulaması sabit bir abonelik sunacak

Coil uygulaması Wikipedia tarafından test ediliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple eski CEO’su Stefan Thomas, Coil uygulaması adıyla yeni bir girişim başlattı. Stefan Thomas, Coil ile web’ten para kazanmak için kullanıcıların ve içerik oluşturucuların daha canlı olmasını sağlayacak şekilde Interledger protokolünü kullanmayı amaçlıyor. Bu, herkesin içerik katkısının ödüllendirileceği anlamına gelir.

Coil uygulaması sabit bir abonelik sunacak

Yakın zamanda atılan bir tweette, Ripple CTO’su David Schwartz, Wikipedia’nın Coil’i test ettiğini duyurdu. Bu, kullanıcıların web sitesine göz atmak için Coil kullandığında, Coil’in Wikipedia’ya bağışta bulunacağı anlamına gelir.

https://twitter.com/JoelKatz/status/1042938132008595456

David Schwartz, Coil uygulamasını başlattığını ilk Mayıs ayında açıkladı. Daha sonra David Schwartz’ın ekibi tarafından geliştirilen ürün, içerik oluşturucularını desteklemek için abonelik sistemini başlattı. Nihai amaç kullanıcıların geçmiş ödeme duvarlarını es geçmesi, daha az reklam görmesi ve ek özellik ve içeriklerin kilidini açması. Coil kullanan çok sayıda web sitesi var. Ayrıca Coil Checker bir web sitesinin Coil’i destekleyip desteklemediğini kontrol etmek için bir web servisi sunar.

Coil uygulamasına nasıl katılınıyor

Coil aracılığıyla başlatılan web’te para kazanma sürecine katılım prosedürü iki adımdan oluşuyor. İlk adım, web sitelerine otomatik olarak göz atmak ve ödeme yapmak için kullanmak istediğiniz tarayıcıyı kullanırken, Coil web sitesinde bulunan “Coil Handler Kaydetme” düğmesine basarak tarayıcınızı yapılandırmak.

Bu düğme tarayıcınıza bağlı olarak farklı görünecek. Örneğin, Chrome’u kullanıyorsanız, düğme “Chrome Uzantısını İndir” diyecek. İkinci adım, Coil hesabınızı Stripe üzerinden bir kredi kartıyla finanse etmek. Kullanım miktarına bakılmaksızın, ayda 5 dolarlık bir sabit ücreti bulunuyor.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin