Noel’de Bitcoin (BTC) almak
Noel’de Bitcoin (BTC) almak

Noel hediyesi olarak Bitcoin (BTC) almak iyi bir fikir olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Noel için hediye almayı son zamanlara bırakanlardan mısınız?Sevdiklerinize Bitcoin (BTC) almaya ne dersiniz. Bu şekilde onlara en iyi hediyeyi veriyor olabilirsiniz.

https://twitter.com/APompliano/status/1069237169385025536

Noel’de Bitcoin (BTC) almak

Morgan Creek Digital’in kurucusu Anthony Pompliano, Noel’de ailenin genç üyelerini Bitcoin ile şaşırtmak için harika bir fikir olduğunu düşünüyor. Pompliano, 175 bini aşan Twitter takipçisine, çocuklarına hayat veren bir hediye aradıkları takdirde, onlara biraz Bitcoin almayı düşünmelerini öneriyor.

https://twitter.com/APompliano/status/1069238005125271553

Anthony Pompliano: “Bitcoin en iyi Noel hediyesi. Çünkü özgürlük veriyor.

Elbette, çocuklarınızın Bitcoin ile gerçekten mutlu olup olmayacağını yargılayabilirsiniz. Bir sürü çocuk “Ho, ho, ho”dan “Oh hayır!”a gidebilirler, bu tepkiler bir kez onunla oynayamayacaklarını fark ettikleri zaman çoğalabilir. Ancak Pompliano, Bitcoin’i çocuklarımıza neden vermemizin önemli olduğunu açıklamak için tekrar Twitter’ı kullanıyor. Morgan Creek Digital’in kurucusuna göre, Bitcoin bize dünyanın veremediği özgürlüğü veriyor bu yüzden en iyi Noel hediyesi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin