featured

CNBC: ”Kriptoparaların İşlemi Hacmi Yakında Apple’ı Aşacak”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC’de bir röportaj yapan bir analize göre; Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerinin ticaret hacmi yakın gelecekte Apple’ınkini geçebilir.




Exante Data’nin kurucusu ve CEO’su olan analist Jens Nordvig, kriptopara piyasasının işlem hacmi olarak yakında teknoloji devininkini geçeceğini söyledi.

Bitcoin ve  Ethereum fiyatlarındaki artış, fazlasıyla talebin artmasına ve akabinde büyük miktarda tüccar ve yatırımcıların akınına uğradı. Sadece total büyüme bu yılda yalnızca sekiz kat arttığınıda söylemek gerek.

Nordvig ayrıca şunları söyledi:

“Kriptopara ticaret hacmi şu anda ortalama 3 milyar dolardan fazla ve muhtemelen dünyanın en likit stokununkini geçecek: Apple (günde 4 milyar dolar).”

Kripto paralar yükselişte, hisseler senetleri düşüşte

Kriptokrasi ticaret hacmindeki büyük artış, hisse senedi işlem hacimlerinde eşit oranda düşüş ile birleşti. ABD hisse senetlerinin günlük işlem hacmi, görünüşte diğer yatırım stratejilerine odaklanmanın etkisiyle Ağustos ayında üç yılın en düşük seviyesine geriledi.

Yatırımcıların piyasa zirve yaptığından endişe duymaları nedeniyle, düşük hisse senedi işlem hacmi, son haftalarda borsadaki fonlarda kayda değer bir değişimle birleşti .

cointelegraph.com

 



Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin