featured
Son düşüş sonrasında küllerinden doğmaya hazırlanan iki kripto para

CMF göstergesi bu iki altcoin’e “küllerinden doğacak” diyor! Dibi görmüş olabilirler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’de kaygılı bekleyiş sürerken XRP’nin RSI ölçümünde aşırı satım belirtileri görüldü. Kripto para birimi bu sırada %61,8 Fibonacci desteğini kaybetti. Stellar da 20-50-200 SMA’sının altına düştü. Fakat CMF ölçümündeki artış umut veriyor.

Teknik ayrıntılara birlikte bakalım.

XRP fiyat analizi

1,01 dolar direncinden aşağı döndükten sonra, XRP son 25 gün içinde sürekli olarak daha düşük zirveler kaydetti. Altcoin, 27 Aralık sonrasında değerinin %30’undan fazlasını kaybetti ve 0,7292 dolarda bulunan kritik beş aylık desteğini birden çok kez test etti.

Boğalar 0,7292 dolar desteğini korumaya çalışırken XRP aşağı kanaldan (beyaz) çıktı ve %61,8 Fibonacci desteğini geri aldı. Ancak son kayıplar kripto parayı bu seviyeyi de kaybetmeye itti. Şimdi 0,7292 dolar testleri sürüyor.

Bu haberin yazıldığı sırada XRP 0,7404 dolardan işlem görüyor. RSI orta çizgiyi destek belirlemişti ama orayı da kaybetti, gösterge hızla aşırı satım bölgesine düştü. Ancak CMF yükseliş trendinde. Son dört gün içinde artan para hacimleri görüyoruz. Ayrıca ADX, XRP için zayıf bir yön eğilimi sergiliyor.

Stellar (XLM) fiyat analizi

Stellar için son düşüş, 24 haftalık destek noktası olan 0,02464 dolarda durdu. Sonuç olarak altcoin, 0,3022 dolardaki direnci test etmek için yükselen bir kamada (beyaz) yükseldi.

Ardından piyasa genelinde görülen satışlar, XLM bir aşağı kanalda (sarı) geri çekilirken potansiyel bir yükseliş kupası ve kol modelini geçersiz kıldı. Sonuç olarak 10 Ocak’ta son beş haftanın en düşük seviyesine ulaştı. Ardından sonraki üç gün içinde %21,6’nın üzerinde bir yatırım getirisinin ardından XLM, bu modelin dışına çıktı.

Şimdi, 0,2932 dolar seviyesi, satıcıların devreye girdiği bir nokta olarak dikkat çekiyor. Boğaların daha fazla kırılmayı önlemek için 0,2464 doları savunması gerekecek.

Bu haberin yazıldığı esnada XLM 20-50-200 SMA’sının altında, 0,2509 dolardan işlem gördü. RSI aşağı yöneldi ve herhangi bir canlanma belirtisi göstermiyor. Ancak XRP gibi, Stellar’ın da CMF’si yükseldi ve alıcıları destekliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin