Dumanı üstünde ETH tahmini geldi! Usta analist Ethereum için bu çılgın seviyeleri işaret etti
Dumanı üstünde ETH tahmini geldi! Usta analist Ethereum için bu çılgın seviyeleri işaret etti

CME’nin Ethereum vadeli işlemleri ilk gün 30 milyon dolardan fazla hacim sağladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın ilk ticaret gününde CME’de 30 milyon dolardan fazla değerde Ethereum sözleşmesi el değiştirdi.

30 milyon dolarlık hacim

Chicago Mercantile Group’un merakla beklenen Ethereum vadeli işlemlerinin lansmanı, ticaretin ilk gününde 30 milyon dolardan fazla değerde sözleşmelerin işlem gördüğünü gördü.

8 Şubat’ta piyasaya sürülen CME’nin yeni Ethereum ürünü, ilk gününde 388 sözleşmenin işlem gördüğünü gördü ve sözleşmelerin 303’ü Şubat fiyatına göre speküle edildi. Mart ayında sona eren 84 kontrat da işlem görürken, sadece tek bir Nisan kontratı el değiştirdi.

CME’nin sözleşmelerinden her biri 50 Ether’i temsil eder ve borsa minimum ticaret değerini beş sözleşmede belirler. Bu rakam cari fiyatlarla 450.000 $’dan fazla değere karşılı geliyor.

CME’nin ETH vadeli işlemleri, spot piyasalara göre% 1.5 fiyat primi olan 1.826,5 $ ‘dan işlem gördü. İşlem gören sözleşmelerin çoğunun Şubat ayında sona ermesi ile, traderlar Ethereum’un, ayı mevcut fiyat seviyelerine yakın bir şekilde kapatacağını düşünüyor gibi görünüyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin