ETH 2.0'da tutulan Ethereum miktarı 3 milyon ETH'yi devirdi
ETH 2.0'da tutulan Ethereum miktarı 3 milyon ETH'yi devirdi

CME Vadelileri arifesinde Ethereum nereye gidiyor? Günlük ETH analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CME Group, çok beklenen Ethereum vadeli işlem sözleşmesini yarın başlatıyor. Erken ticaret bugün yapılabilecek. CME Ethereum vadeli işlemlerinin piyasaya sürülmesinin, ETH’nin Aralık 2020’deki yaklaşık 600 dolar fiyat seviyesinden tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.759 dolara yükselişinin arkasındaki güç olduğu düşünülüyor.

Ethereum’un şu anki tüm zamanların en yüksek seviyesi, ETH’nin önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.480 doları ve 1.400 ile 1.500 dolar arasındaki direnç bölgesini geçmesinin bir sonucuydu. Bu alan artık bir destek bölgesi ve bir kez daha izlenecek bir alan olacak. Bu önemli destek, aşağıdaki günlük ETH/USDT grafiğinde de vurgulanıyor.

Günlük Ethereum grafiği, açıklanacağı gibi ETH için kısa vadeli düşüşün de habercisi.

Başlangıç ​​olarak, günlük ticaret hacmi kırmızı renkte ve kırmızı Heiken Ashi mumuyla bunu doğruluyor. Günlük MACD histogramları da kısa, bu da ETH boğaları tarafından alımın azaldığını gösteriyor. İkinci olarak, sırasıyla 64 ve 69 değerindeki günlük MFI ve RSI, Ethereum tarafından devam eden bir düzeltmeye işaret ediyor.

Ethereum ile Bitcoin’in kaderi aynı mı olacak?

Deneyimli Bitcoin ve Ethereum trader’ları, CME BTC vadeli işlemlerinin 18 Aralık 2017’de piyasaya sürülmesinin 20.000 dolara varan etkileyici ralliden sorumlu olduğunun çok farkındalar. O yıl Bitcoin vadeli işlemlerinin piyasaya sürülmesi, bir yıl sonra 3.150 dolarlık BTC ile sona erecek acımasız bir ayı döngüsünü başlatmıştı.

Bu nedenle, CME ETH Vadeli İşlemleri piyasaya sürüldükten sonra Ethereum’un da benzer bir kadere sahip olma ihtimali çok düşük.

Bununla birlikte, tersi de elbette yaşanabilir. CME Group’un türevleri, rekor bir oranda Ethereum toplamakla meşgul olan kurumsal yatırımcılara ETH erişimini sağlayacak. Buna bir örnek, yalnızca geçen hafta içinde çantalarına 104.990 ETH ekleyen Grayscale Investments. Bu Bloqport’taki ekip tarafından aşağıdaki tweet ile de vurgulandı.

en.ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin