CME Vadeli İşlemleri Ethereum fiyatını yükseltebilir mi? Ekonomist açıkladı
CME Vadeli İşlemleri Ethereum fiyatını yükseltebilir mi? Ekonomist açıkladı

CME Vadeli İşlemleri Ethereum fiyatını yükseltebilir mi? Ekonomist açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ekonomist Alex Krüger, CME Group’un yaklaşan Ethereum vadeli işlemlerinin ETH adına son derece yükseliş yönlü bir gelişme olduğunu söyledi.

CME Vadelileri, Bitcoin’e yaptığı etkiyi Ethereum için de yapabilir

CME Group, Ethereum vadeli işlem ürününü 8 Şubat 2021’e kadar piyasaya süreceğini söylüyor. Lansman, CME Group’un BTC vadeli işlem platformunu tanıtmasından yaklaşık üç yıl sonra ve BTC tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırmaya devam ederken geliyor.

Krüger, takipçilerine 2017’de CME’nin BTC vadeli işlem sözleşmeleriyle ilgili haberlerin ne kadar muazzam olduğunu hatırlattı ve aynı anlatının yeni yıla başlarken ETH ile de yaşanabileceğini öne sürüyor.

Piyasaları yerinden oynatabilecek bir haber

Krüger, Bitcoin’in kurumsal yatırımcıları çekmeye devam ettiğini ve CME’nin kripto vadeli işlem ürünlerine yüksek talep olduğunu fark ettikçe, diğer kripto varlıklarının da CME vadeli işlem sözleşmeleri ile kendilerini bulabileceğini söylüyor. Varlıkların Coinbase’de satışa sunulacağı haberiyle aynı zamana denk gelen sert yükselişler gibi, CME borsasında ilan edilen varlıkların da benzer fiyat hareketleri görmeye başlayabileceğini tahmin ediyor.

Kurumsal yatırımcılar alana girdikçe ve talep katlanarak büyüdükçe, CME kripto varlıkları için çok sayıda vadeli işlem başlatmaya teşvik edilecek. CME etkisi yeni Coinbase etkisi olabilir.

Borsanın duyurusu, CME Group’un kripto ürün seçeneklerini büyütmeyi planladığını da gösteriyor.

CME Group açıklamasında şöyle dedi:

Ethereum vadeli işlemleri, CME Group’un genişleyen kripto para birimi ürünlerine katılarak piyasa katılımcılarının dijital varlık risklerinden korunmaları için ek bir araç sağlıyor.

CME Group’un ETH vadeli işlem sözleşmelerinin değeri 50 ETH olacak. Sözleşmeler, ABD doları cinsinden belirtilecek. Ethereum vadeli işlemleri CME Globex’te Pazar – Cuma arası işlem görecek.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin