CME Group, küçük yatırımcıları çekmek için yeni çalışması ne?
CME Group, küçük yatırımcıları çekmek için yeni çalışması ne?

CME Group, küçük yatırımcıları çekmek için yeni çalışması ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen türev piyasalarından biri olan CME Group, içeriğini yeni bir Ethereum tabanlı ürünle genişlettiğini duyurdu. Firma, yeni Micro Ether vadeli işlemlerinin 6 Aralık’ta platformunda yayına gireceğini belirtti.

Duyuruya göre, yeni ürün 0,1ETH olarak boyutlandırılacak, bu da bireysel ve kurumsal yatırımcıların yeni bir Ether ticaretine maruz kalacağı anlamına geliyor. En son eklenen CME Group’un şimdiye kadar platformunda piyasaya sürdüğü dördüncü kripto para birimi türev ürünü olacak. Şirket, düzenleyici onayı bekleyen her şeyin ürünü piyasaya sürmeye hazır olduğunu söylüyor.

Ethereum ATH’ye yaklaşıyor 

ETH fiyatı güncel olarak etkileyici bir artış yaşıyor. Ayrıca, tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşıyor ve yazı yazılırken 4.438 dolardan işlem görüyor. 

Mikro Ether vadeli işlemleri, daha önce Mayıs 2021’de başlatılan Mikro Bitcoin vadeli işlemleri gibi işlem görecek. BTC vadeli işlemlerinin piyasaya sürülmesinden bu yana, platform 2,7 milyondan fazla sözleşme kaydetti. Şirket, ürün platformunda yayına girdiğinde hem perakende hem de kurumsal yatırımcılardan Ether vadeli işlemlerine aynı düzeyde ilgi bekliyor. CME platformundaki ilk Bitcoin vadeli işlem sözleşmesi 17 Aralık 2017’de yayına girdi.

CME Group’ta alternatif yatırım ürünleri küresel başkanı Tim McCourt, firmanın ETH vadeli işlemlerinin piyasaya sürülmesiyle daha küçük yatırımlara olanak sağlamak istediğini belirtti. Bu hareketin piyasaya daha fazla yatırımcı getireceğini de sözlerine ekledi.

McCourt, sözleşmelerin yürürlüğe girmesinden bu yana ETH fiyatının %100’den fazla arttığını da açıkladı.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Menteşe mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin