Altcoinlerin piyasa değeri önemli bir kırılmanın eşiğinde
Altcoinlerin piyasa değeri önemli bir kırılmanın eşiğinde

CME Group, 2021 Şubat ayında Ether vadeli işlemlerini başlatmaya karar verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CME Group, düzenleyici incelemesine kadar 8 Şubat 2021’den itibaren Ether vadeli işlemlerini başlatacak.

Yeni sözleşme, ABD doları Ether fiyatının günde bir kez referans oranı olarak hizmet veren CME CF Ether-Dollar Referans Oranına dayalı olarak nakit olarak ödenecek. Ether vadeli işlemleri CME kurallarına göre listelenecek ve bunlara tabi olacak.

CME Group Global Başkanı Tim McCourt yeni ürünle ilgili şunları söyledi:

“Bitcoin vadeli işlem ve opsiyon piyasalarımızdaki artan müşteri talebine ve güçlü büyümeye dayanarak, ether vadeli işlemlerinin eklenmesinin müşterilerimize bu büyüyen kripto para birimini alıp satmak için değerli bir araç sağlayacağına inanıyoruz”

Ethereum, hem piyasa değeri hem de günlük hacim açısından en büyük ikinci kripto para birimi. Listelenen Ether vadeli işlemlerinin zamana göre test edilmiş, düzenlenmiş CME Group türevleri piyasasına girişi, Ethereum piyasa katılımcılarının fiyat riskini daha iyi yönetebilmeleri için ileriye doğru bir eğri oluşturmaya yardımcı olabilir

Ether vadeli işlemleri, CME Group’un Bitcoin vadeli işlemlerine ve opsiyon sözleşmelerinden sonra diğer bir kripto ürünü olacak. CME Bitcoin vadeli işlemleri 17 Aralık’ta üçüncü yıldönümlerine yaklaşırken, kurumsal yatırımcılar da dahil olmak üzere geniş bir katılımcı yelpazesinden benimsenmelerinde önemli bir artış oldu.

2020’den bugüne kadar, 8.560 CME Bitcoin vadeli işlem sözleşmesi (yaklaşık 42.800 bitcoin’e eşdeğer) her gün ortalama olarak işlem gördü. Aynı zamanda, Aralık ayında 110’a ulaşan büyük açık pay sahibi sayısıyla kurumsal ilgi artmaya devam ediyor.

hedgeweek


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin