CLSNet yayında! Goldman Sachs ve Morgan Stanley de üyeler arasında
CLSNet yayında! Goldman Sachs ve Morgan Stanley de üyeler arasında

CLSNet artık yayında! Goldman Sachs ve Morgan Stanley de üyeler arasında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD’nin en büyük forex (FX) şirketlerinden olan CLS, Blockchain ödeme hizmetini bugün yayınlandı. Şirketin basın bültenine göre CLSNet platformunun ilk üyeleri arasında Goldman Sachs ve Morgan Stanley gibi dev şirketler yer alıyor.

CLSNet nedir?

CLS Group’un açıklamasına göre Goldman Sachs ve JPMorgan’ın yanı sıra Barclays ve Citigroup gibi üyeler de bu yeni hizmete dahil.

“Üretimde Blockchain ile çalışan ilk küresel FX uygulaması” olarak tanımlanan CLSNet, aynı zamanda Bank of China’nın Hong Kong şubesi de dahil olmak üzere altı uluslararası kuruluştan katılım sağladı.

Birden fazla ödemeyi bir arada gruplayarak nakit akışı istikrarına yardımcı olan Blockchain ödeme hizmetini kullanmak üzere dizilmiş diğer müşterilerin kimliği henüz açıklanmadı.

CLS, bu ayın başlarında bir konferansta hizmet lansmanını duyurmuştu.

Baş strateji ve geliştirme yetkilisi Alan Marquard, yeni hizmet hakkında şunları söyledi:

Standartlaştırılmış ve otomatik ödeme sistemi, gün içi likiditenin artmasına, maliyetlerin düşmesine, operasyonel verimliliğin artmasına ve nihayetinde iş büyümesinin desteklenmesine destek olacak.

Ödeme sistemlerindeki Blockchain kullanımının arttığı bu son örnekle daha da belirgin hale geliyor. Ripple (XRP) gibi kripto paraları kullanarak sınır ötesi ödemelerin hızını, verimliliğini ve maliyet etkinliğini artırmak artık daha kolay.

CLSNet’in kurulmasına yardımcı olan IBM Blockchain’in genel müdürü Marie Wieck, konuyla ilgili şöyle söyledi:

CLSNet, şu anda büyük bir pazar işlevi için Blockchain teknolojisinin süregelen olgunluğunun ve uygulamada sunabileceği değerin bir kanıtıdır.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin