featured

CLAPART, ilk global projesiyle karşınızda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto para ve blok zincire olan ilginin arttığı Türkiye’de; ülkenin her kesiminden milyonlarca hayranı olan yedi prestijli müzisyenin eklenmesiyle birlikte CLAPART topluluğu yükselişine hız kesmeden devam ediyor. CLAPART’ın şeffaf ekonomi yapısı ve müzikten filme, resimden video oyunlarına kadar sanatın her dalını destekleyen sistemi sayesinde hayranlar ve sanatçılar bir araya gelerek iş ortağı şansını elde ediyorlar.

Duyurusu yapılan ilk global projeyle ilgili en önemli nokta Türkiye’deki en iyi rap müzik sanatçılarının seslendireceği bir yönetmen albümü özelliği taşıyor olmasıdır.

Dante’nin İlahi Komedya’sına dayanan albüm, müzik, şiir ve teknolojinin kesiştiği noktada sanatsal bir önermedir. Ve albümün adı SALIGIA olarak belirlenmiştir.

Albümde yer alacak şu ana kadar açıklanan isimler;

  • Şehinşah
  • Ceg
  • Feride Hilal Akın
  • Allame
  • Eftalya 
  • Khontkar
  • Keişan

Şehinşah

Şehinşah (rapçi ve söz yazarı), underground rap’in Türk rap sahnesine geçmesine öncülük eden efsane rap sanatçısıdır. Resmi YouTube kanalında 210 milyondan fazla görüntülenmeye sahiptir ve 1.2 milyon Spotify takipçisi bulunmaktadır. Şehinşah, Türkiye halkının çok sevdiği underground rap’in ana akıma geçmesini sağlayan efsane sanatçılarından biri olmuştur.

CEG

Volkan Ayvazoğlu, ya da memleketinde bilinen adıyla CEG (rapçi ve söz yazarı), oldukça genç yaşta şarkı sözü yazmaya başladı. 2014 yılında çıkardığı ve büyük ses getiren “Alter Ego” adlı albümü ile tanınmaktadır. Bugün YouTube’da 100 milyonun üzerinde görüntülenmesi, aynı sitede 254 binin üzerinde hayranı ve 600 bine yakın Spotify takipçisi bulunmaktadır.

Allâme

Allâme (müzisyen, söz yazarı ve şovmen), CLAPART vizyonunu yaymaya yardımcı olan bir diğer önemli sanatçıdır. Müzik, resim ve çizgi film dallarında birçok ödüle sahip olan Allâme, müzik alanı dışında da çalışan ve tanınan eşsiz bir sanatçıdır. Allâme’nin Spotify’da 380 binin üzerinde hayranı ve YouTube’da ise 54 milyonun üzerinde görüntülenmesi var.

Feride Hilal Akın

Feride Hilal Akın (şarkıcı ve oyuncu), henüz 17 yaşında sahneye çıktığı ilk andan itibaren Türk halkının kalbini fethetmeyi başardı. Genç sanatçı, YouTube’da 200 milyondan fazla izlenen “Yok Yok” gibi single’larla dolu bir portföye sahiptir. Feride Hilal Akın, CLAPART projesi aracılığıyla milyonlarca takipçisi ile olan ilişkisini güçlendirmeyi ve geliştirmeyi şimdiden başladı.

Eftalya

Türkiye’de 2022 yılıyla çıkışa geçen Eftalya Yaç (müzisyen), aylık 1.6 milyonu aşkın Spotify dinleyicisine sahip. Yeni çıkan single’ının 15 milyonun üstünde dinlenmesiyle çıkışını sürdüren Eftalya, Clapart ile birlikte sanatını güçlendirmeye devam ediyor.

Khontkar

Trap müziğin öncüsü olarak anılan Khontkar (gerçek hayatta Onur Dinç, rapçi, yazar ve müzik yapımcısı), Türkiye’de oldukça popüler bir sanatçı. Khontkar’ın YouTube sayfasında 30 milyondan fazla izlenmeye sahiptir ve 820.000’den fazla Spotify takipçisi bulunuyor. 

Keişan

CLAPART’ın SALIGIA projesine katılan son sanatçı, 16 yaşında solo kariyerine başlayan rapçi Keişan’dır (rapçi ve söz yazarı). YouTube’da 60 milyondan fazla görüntülenmeye, 242.000 Spotify abonesine ve 96.000 Instagram takipçisine sahiptir.

CLAPART; sanatçıya ve hayranlara sunduğu alternatif iş ortaklığı modeliyle çıkışına devam ediyor. 2022’nin üçüncü çeyreğiyle birlikte başlayan Ön satış imkanı hala devam ediyor. Bunun yanı sıra dördüncü çeyrekte planlanan adımlar da atılmaya devam ediliyor. Ön satış süreci ve ayrıntılı bilgi için aşağıda bulunan resmi CLAPART web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.clapart.com/presale 

https://twitter.com/clapartofficial


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin