Circle CEO'sundan yeni Bitcoin öngörüsü geldi
Circle CEO'sundan yeni Bitcoin öngörüsü geldi

Circle CEO’sundan yeni Bitcoin öngörüsü geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarında tanınmış bir şirket olan Circle CEO’su Jeremy Allaire, 19 Ağustos’ta Bitcoin’den (BTC) ve dijital para biriminin birçok kişi için güvenli bir sığınak olarak nasıl değerlendirilebileceğinden bahsetti. Circle CEO’sunun söylediği şeylerden biri, Bitcoin’in fonlarını kontrol etmekle ilgilenen insanlar için çekici olduğudur.

Jeremy Allaire, Bitcoin’in çekici bir varlık olduğunu düşünüyor

Circle’ın CEO’su Jeremy Allaire’e göre, piyasadaki en eski ve en büyük kripto para olan Bitcoin, yönettikleri fonlar üzerinde kontrol sahibi olmak isteyen birçok kişi için cazip bir varlıktır. Circle’ın CEO’su, Squawk Box ile röportaj sırasında Andrew Ross Sorkin ve Joe Kernen ile Bitcoin ve kripto pazarı hakkında konuştu. Circle’ın CEO’su görüşme sırasında şunları söyledi:

Bitcoin dijital altın tezidir ve bence ekonomik belirsizliği olduğu bölgeler için en iyi güvenilir liman varlıktır.

Ayrıca Jeremy Allaire, Bitcoin gibi egemen olmayan bir dijital varlığın sermayeyi kontrol etmek isteyenler için cazip olduğunu belirtti. Dijital para birimleri, para arzını ve kullanıcıların sahip olduğu fonları kontrol eden hükümetlere ve geleneksel finansal kurumlara karşı protestonun bir yolu olarak kullanılıyor. Hükümetler ve geleneksel finans şirketleri Bitcoin’i kontrol etme imkanına sahip değiller. Gerçekten de kripto pazarında kullanıcılar, fonlarının özel anahtarlarına sahiplerse “kendi bankaları” olabilirler.

Hong Kong protestoları Bitcoin’e mi yaradı?

Ayrıca Sorkin, Allaire’ye, son Hong Kong protestolarından sonra bireylerin Çin’den para çekip çekmediklerini sordu. Sorkin ayrıca çekilen fonların Bitcoin’e taşındığını düşündüğünü belirtti. Allaire, bunun ölçülebilecek bir şey olmadığını ve hisse senetleri için önemli bir risk haftası olduğunu söyledi. Dahası CEO, kripto portföylerinin %100 veya %200 civarında büyüdüğünü gören ve ayrıca bazı kazanımlar elde etmek için sektörün iyi bir yer olduğunu söyleyen birçok işletme sahibi olduğunu açıkladı.

Haziran ayında Bitcoin, 13.750 dolara yükseldi. Kripto alanı, gelecekte Bitcoin ile neler olacağı konusunda çok istekliydi. Ancak, dijital para birkaç hafta sonra 9.500 dolara düştü. Bu yazıyı yazarken, Bitcoin 10.700 dolar civarında işlem görüyor ve 191 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin