“Bitcoin 2017’den beri görülmemiş bir sinyal veriyor!” Ünlü stratejist açıkladı
“Bitcoin 2017’den beri görülmemiş bir sinyal veriyor!” Ünlü stratejist açıkladı

Circle CEO’sundan çarpıcı Bitcoin öngörüsü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Circle CEO’su Jeremy Allaire, Bitcoin ile küresel ekonomideki mevcut belirsizlik arasında makro bir ilişki olduğunu düşünüyor. O, 5 Ağustos’ta CNBC ile yaptığı röportajda bunun, Çin yuanının 11 yıldaki en düşük noktasına değen büyük bir devalüasyonundan sonra geldiğini söyledi.

Jeremy Allaire ile Bitcoin hakkında görüşmeler

Dünya şu anda zor zamanlar yaşıyor. Dünyanın en büyük iki ekonomisi olan ABD ve Çin, dünya genelinde ekonomik ve finansal istikrarı etkileyen bir ticaret savaşının ortasındalar. Aynı zamanda, Avro Bölgesi bazı ülkelerde büyüme sorunları, düşük enflasyon oranları ve siyasi istikrarsızlık yaşıyor. Bu, Avrupa Merkez Bankası’nı (ECB) ekonomi üzerindeki parasal teşvikleri arttırmaya itti. Ayrıca, güçlü bir ekonomiye rağmen, ABD Federal Reserve, ekonominin güçlü kalmasına yardımcı olmak için faiz oranlarını düşürmeye karar verdi. Allaire tüm makro durum hakkında yorum yaptı:

Orada bazı makro korelasyonları çok net bir şekilde görebilirsiniz. Biliyorum, Bitcoin’in özellikle daha geniş bir teması, bu küresel makro kuvvetlerine daha geniş bir şekilde katılarak şifreleniyor ve gittikçe daha netleştiğini düşünüyorum.

Jeremy Allaire’e göre son fiyat artış Çinli yatırımcılardan kaynaklanıyor

Artan milliyetçiliğin, artan miktarda para birimi çatışmasının ve ticaret savaşlarının, bireyleri egemen olmayan ve oldukça güvenli bir değer deposuna iten örneklerden sadece birkaçı olduğunu söylemeye devam etti.  Temel sorulardan biri Bitcoin’in yaşadığı fiyat artışının dijital para birimini satın alan Çinli yatırımcılardan kaynaklanıp kaynaklanmadığıyla ilgiliydi. Jeremy Allaire’e göre son fiyat artış Çinli yatırımcılardan kaynaklanıyor.

Uzman konuyla ilgili olarak, Çin Merkez Bankası’nın yakın zamanda Bitcoin temelleriyle ilgili bir Infographic yayınladığını belirtti. Piyasadaki en büyük borsalardan biri olan Huobi, yerel Çin hükümeti ile daha yakın bağları olan yeni bir Komünist Parti şubesi de oluşturdu. Çin’de, dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi, geleneksel spot borsalar üzerinden Bitcoin satın almak mümkün değil.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin