Circle CEO'su, bir değer deposu statüsünden dolayı Bitcoin'i destekliyor
CCircle CEO'su, bir değer deposu statüsünden dolayı Bitcoin'i destekliyor

Circle CEO’su: “Bitcoin 20 bin dolardan daha büyük bir değere sahip olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Circle CEO’su geçtiğimiz günlerde pazarın mevcut durumunu açıklamak için CNBC’ye bir röportaj verdi. Jeremy Allaire’ye göre, “Bitcoin ve Ethereum” her ikisi de aşırı satıldı, ancak popülerleştirdikleri token süreci gelecekte de devam edecek gibi görünüyor.

Jeremy Allaire: “Bitcoin ve Ethereum’un aşırı satılmış durumda.”

Bitcoin ve Ethereum’un aşırı satılmış olarak değerlendirilmesi Blockchain’lerin kullanımına ilişkin rakamlara dayanıyor. Allaire, her iki ağın da hala yüksek bir kullanım seviyesine sahip olduğunu ve fiyat düşüşünün sadece spekülatif yatırımın pazarı terk ettiğini yansıttığını vurguluyor. Circle CEO’suna üç yıl içinde Bitcoin fiyatının ne olacağı sorulduğunda, “önemli fiyat tahminleri ” gerekmediğini söyleyerek şunları belirtiyor:

Bence Bitcoin, tüm zamanların en yüksek fiyatından daha büyük bir değere sahip olacak.

Piyasa düzenlemeleri sorulduğunda Allaire, ABD’nin kripto için dünyanın neredeyse tüm ülkelerinden daha “düzenleyici bir açıklığa” sahip olduğuna dikkat çekiyor. Allaire, emtia piyasaları ve menkul kıymetler arasındaki farkın hala yeterince açık olmadığını ve şirketlerin bu konuda bilinçli kararlar vermek için daha fazla rehberliğe ihtiyaç duyduğunu iddia ediyor.

Circle CEO’su, bir değer deposu statüsünden dolayı Bitcoin’i destekliyor

CEO yeni çözümler geliştirmenin ve mevcut kripto altyapısının üstünde değer oluşturmanın en iyi yolunun düzenleyici açıklığı olduğunu belirterek yeni bir gelişme olarak USD Coin örneğini öne sürüyor. Allaire, gelecekte “milyonlarca” tokenize edilmiş varlık olacağını tahmin ediyor ve kripto sektörünün “kazandığı her şeyi” kaybettiği iddiasını reddediyor. Allaire, bir değer deposu statüsünden dolayı Bitcoin’i destekliyor ve üç yıl içinde önemli ölçüde daha yüksek bir fiyata sahip olacağını tahmin ediyor.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin