SEC’in açıklamasına göre sıradaki stablecoin USDC mi?

Circle, 400 milyon dolarlık finans turunun detaylarını paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – USDC ihracatcısı Circle, finansman turu ile ilgili detayları paylaştı. 12 Nisan Salı günü şirket tarafından yapılan açıklamada 400 milyon dolarlık bir finansman anlaşması olduğu belirtildi.

Circle Internet Financial Salı günü yaptığı açıklamada, dünyanın en büyük BlackRock Inc.’i de dahil olmak üzere birçok varlık yöneticisiyle 400 milyon dolarlık bir finansman anlaşmasına girdiğini söyledi. Fidelity Management, Marshall Wace ve Fin Capital’in de yer aldığı fonlama turunun ikinci ayda kapanması bekleniyor.

Firma ayrıca BlackRock ile daha geniş bir ortaklığa girdi. Bu ikilinin sermaye piyasalarında USDC uygulamasını keşfetmesini sağlayacak.

Circle kurumsal potansiyele sahip

USDC’nin dolara 1:1 sabitlenmesi göz önüne alındığında, dijital dolar işlemlerini çoğu geleneksel ağdan çok daha hızlı işleyebildiği göz önüne alındığında, stabilcoin sermaye piyasalarında potansiyel uygulamalara sahip olabilir.

Circle CEO’su Jeremy Allaire, yeni sermayenin firmanın operasyonlarını genişletmek için kullanılacağını söyledi. Aynı zamanda BlackRock’u stratejik bir yatırımcı olarak eklemenin “özellikle memnuniyet verici” olduğunu belirtti.

BlackRock kriptoya daha çok yaklaşıyor

Circle ile yapılan anlaşma, dünyanın en büyük varlık yöneticisinin kripto para birimleriyle daha da bağlantılı hale geldiğini gösteriyor. Bu alana artan kurumsal ilginin arttığını görüyoruz.

Hareket aynı zamanda BlackRock CEO’su Larry Fink’in firmanın kriptoya yatırım yapma fikrine ısındığı düşüncesi fazlalaşıyor. Yaptığı anlaşmalarla beraber ileri zamanlarda şirket yeni bir portföy açıklarsa şaşırtıcı olmaz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin