Çin, Bitcoin'i ABD'ye karşı 'finansal silah' olarak kullanıyor: Peter Thiel
Çin, Bitcoin'i ABD'ye karşı 'finansal silah' olarak kullanıyor: Peter Thiel

Çinli yatırımcılar, kripto yasağını görmezden geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin hükümetinin uzunca bir süredir devam eden anti-kripto duruşu, dijital varlıkların ticaretinde yasaklamalara sebep oldu. Bu durumun, sanayiyi yer altına sürükleyeceği yönünde spekülasyonlar devam ederken yerel haber kaynaklarına göre Çinli yatırımcılar, kripto yasağını görmezden geliyor ve token satın almaya devam ediyorlar.

Çin’deki kripto yasaklamalarının, insanların yatırım yapma pratiğinde büyük bir değişikliğe yol açmadığı belirtiliyor. ICO tokenlerinin giderek riskli bir uygulama haline geldiği Çin’de birçok insan yatırım yapmaya devam ediyor.

Bununla birlikte gizli Bitcoin OTC operasyonlarının, tüm ülkede yayıldığı bildiriliyor.

Çinli yatırımcılar, kripto yasağına rağmen token almaya devam ediyorlar

Ayrıca tüm yatırımcıların, OTC işlemleri için bir platforma giriş yapmaları ve daha sonra WeChat, Alipay veya banka havalesi yoluyla birçok kripto tokeni satın almaları hala serbest. Yatırımcılar daha sonra ICO tokenlerini satın almak için aldıkları şifreleri kullanabilirler.

Ayrıca, finansman arayanlar da büyük bir engel olmaksızın bir ICO kurabilirler. Haber bülteni, Çin şirketlerinin kripto para birimi düzenlemelerinin Malta gibi daha hafif olduğu yabancı ülkelerde kurulabildiğini bildiriyor.

Ülkedeki kripto paralar üzerindeki yasaklamalara rağmen, Çin’deki bir otel, müşterilerin Ethereum kullanarak ödeme yapmalarını sağladı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin