Çinli kripto para borsası Huobi
Çinli kripto para borsası Huobi FinCEN kapsamına giriyor

Çinli kripto para borsası Huobi FinCEN kapsamına giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çinli kripto para borsası Huobi FinCEN kapsamına giriyor. Çinli kripto para borsası Huobi’nin ABD merkezli operasyonu, para servisi sağlayıcısı adı altında ABD hükumetine kayıt oldu. Bu uygulama, yakın zamanda piyasaya tanıtılması planlanan kriptodan-kriptoya ticaret öncesi önemli bir gelişme.

Çinli kripto para borsası Huobi 21 Mart itibarıyla FinCEN’e kayıtlı görünüyor

HBUS Inc, ABD düzenleyicilerinin veri tabanına göre, 21 Mart itibarıyla Mali Suçlarla Mücadele Ağı’na (FinCEN) kayıtlı görünüyor. Huobi Ocak ayında Amerikan piyasalarına girme planları için San Francisco’da bir ofis açacağını duyurdu.

Huobi Grup Kurucusu ve CEO’su Li Lin, bir WeChat duyurusunda ABD’li yatırımcılara yönelik sadece kripto paraların geçerli olacağı platformun Mayıs ayında piyasaya sunulacağını doğruladı. Bu platform, Huobi’nin var olan kriptodan-kriptoya ticaret platformu Huobi Pro’dan ayrı olarak kurulacak.

Huobi FinCEN çatısı altına girmekle büyümeyi hedefliyor

Huobi Operasyon Müdürü Robin Zhu’da geçtiğimiz haftalarda ABD borsasının ABD’nin gelişmesinin ana dayanağı olduğunu ve ilgili düzenlemelere dair problemlerin de çözüldüğünü söyledi. Ayrıca şirketin FinCEN çatısı altına girmesi Çinli hükumetin geçen yıl getirdiği kısıtlamaları da göz önüne alarak büyüme odaklı attığı bir adıma işaret ediyor.

Li Lin yaptığı açıklamada, ABD’nin finansal gözlemcisi ile anlaşma yapmanın zaten ABD’de faaliyet göstermekten kaynaklanan muhtemel düzenleme problemlerini çözmediğini belirtti.

“Sorun şu an kriptodan-kriptoya ticaret platformları için ABD düzenleyicileri tarafından net bir düzenleme belirlenmemiş olması.”

Li Lin konuya yönelik şunları söyledi:

Sorun şu an kriptodan-kriptoya ticaret platformları için ABD düzenleyicileri tarafından net bir düzenleme belirlenmemiş olması. Poloniex ve benzeri diğer platformlar da para servisi sağlayıcısı olarak aynı şekilde faaliyet gösteriyor.

Li ayrıca ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)’nun ABD’de kriptodan-kriptoya ticaret konusu üzerine harekete geçmesi gerektiğini, Huobi’nin de bu konuda her türlü rehberlikten memnuniyet duyacağını belirtti.

 

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin