People’s Daily Online, Blockchain laboratuvarı kuruyor
People’s Daily Online, Blockchain laboratuvarı kuruyor

Çin’in en büyük gazete grubu, Blockchain laboratuvarı kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin Komünist Partisi’nin resmi gazetesi olan People’s Daily Online‘ın risk sermayesi kolu People Capital, Blockchain teknolojisini baz  alan yeni bir ortaklık yaptı. Çin’in en büyük gazete grubu olan People’s Daily Online, Blockchain laboratuvarı kuruyor.

People’s Daily Online, Blockchain laboratuvarı kuruyor

People Capital ekibi, Shenzhen merkezli teknoloji şirketi Xunlei Limited ile bir anlaşma imzaladı. Anlaşma şartlarına göre, iki şirket People Capital’in Blockchain Araştırma Enstitüsü‘nde “teknoloji inovasyonu” için bir laboratuvar inşa edecek.

Çeşitli kullanım durumlarında Blockchain uygulamasının yanı sıra, ortaklar ayrıca yarışmalar, seminerler, atölyeler düzenlemek ve Blockchain endüstrisindeki girişimleri teşvik etmek ve tanımlamak için bir “üst düzey endüstriyel hizmet platformu” inşa edecekler. Basın bültenine göre Blockchain laboratuvarı, People’s Daily Online ve Xunlei Limited tarafından bu yıl 22 Temmuz’da imzalanan ilk küresel ortaklık anlaşmasının bir parçası.

People’s Daily Online, 1948’de kurulan People’s Daily’nin çevrimiçi versiyonu

People’s Daily Online, 1948’de kurulan People’s Daily’nin çevrimiçi versiyonu. Yayının başlangıcından bu yana People’s Daily, ÇKP’nin liderleri tarafından doğrudan kontrol altına alındı. 2012 yılında çevrimiçi versiyon, A-hisse piyasasında listelenen ilk haber sitesi haline gelerek Şangay Borsası’nda halka açıldı.

Xunlei Limited bir Blockchain altyapı sağlayıcısı ve aynı zamanda Xunlei indirme yöneticisini, HTTP, FTP ve BitTorrent protokollerini destekleyen eşler arası bir yazılım geliştirmek için “Çin’in BitTorrent’i” olarak da biliniyor.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin