Çin'de Ponzi operasyonu: Milyonlarca dolarlık kripto para ele geçirildi
Çin'de Ponzi operasyonu: Milyonlarca dolarlık kripto para ele geçirildi

Çin’de Ponzi operasyonu: Milyonlarca dolarlık kripto para ele geçirildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çin’in Şanghay şehrindeki Fengxian bölge bürosundan yerel polisler, Ponzi şeması işlettikleri gerekçesiyle 31 kişiyi tutukladı.

Çin’de milyonlarca dolarlık kripto para ele geçirildi

Polis, tutuklanan şüphelilerden 400 milyon yuan (62,5 milyon dolar) değerinde Ethereum, TEDA ve FIL ele geçirdi.

“Fengxian Ülke Bürosu; Şanghay, Wuhan, Shenzhen ve diğer yerlerde Star Alliance Network MLM suç çetelerinin 31 üyesini tutukladı ve yaklaşık 400 milyon yuan değerinde Ethereum, TEDA ve FIL’e el koydu.”

Xuzhou Kamu Güvenliği tarafından hazırlanan bir rapora göre tutuklama, 2 Kasım ile 4 Kasım arasında sonbahar ve kış aylarında meydana gelen suçlar ve kamu güvenliği sorunlarına yönelik ciddi bir baskıya yönelik birleşik eylemin bir parçasıydı.

Filecoin nedir?

Filecoin, 2014 yılında Blockchain teknolojisine dayalı dağıtık bir dosya depolama ve paylaşım ağı olarak piyasaya sürüldü. Bitcoin ağının DLT konseptini diğer dosya türlerine genişletmek için ilk projelerden biriydi. Filecoin, kullanıcıların ağı üzerinden depolama alanı ödünç vermelerine veya kiralamalarına olanak tanırken depolama alanı ödünç verenleri teşvik etmek için yerel para birimi FIL tokenini kullanıyor. Filecoin, en yaygın olarak bilinen dosya paylaşım ağı Dropbox’ın merkezsiz versiyonu olarak görülüyor.

Filecoin ayrıca, aynı işlevleri, daha az finansal avantaj sunan başka bir eşler arası dosya depolama ve alma sistemi olan IPFS fikrine dayanıyor. Depolama alanı sağlayıcıları, ağdaki madenciler olarak hareket ediyor.

Filecoin ağının toplam veri depolama kapasitesi şu anda 13.225 EiB (exbibyte). FIL, tüm büyük borsalarda listelenmiş durumda ve şu anda 7,3 milyar dolarlık piyasa değeri ve 120 milyonluk dolaşım arzı ile 59 dolardan işlem görüyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Susurluk mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin