Çin sosyal medyası Weibo, Huobi, OKEx ve Binance hesaplarını askıya aldı
Çin sosyal medyası Weibo, Huobi, OKEx ve Binance hesaplarını askıya aldı

Çin sosyal medyası Weibo, Huobi, OKEx ve Binance hesaplarını askıya aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çin’in Twitter benzeri sosyal medyası Weibo, kripto borsalarını hedef alan bir girişim gibi görünen bir adım ile Huobi, OKEx, Binance ve MXC’nin resmi hesaplarını askıya aldı.

Askıya alma

Perşembe günü saat 7:15 UTC civarında, Çinli Weibo kullanıcıları Huobi, OKEx, Binance ve MXC hesaplarının erişilemez hale geldiğini fark etmeye başladı.

Weibo, profilleri ve çevrimiçi içeriği hem kendi standardına göre hem de Çin hükümetinin yönetimi altında sansürleyebiliyor. Bu nedenle hedeflenen çabaya neyin yol açtığı henüz belirsizliğini koruyor.

Binance’in resmi Weibo hesabın ilk kez askıya alınmıyor. Ancak son askıya alınış üç borsanın aynı anda hedeflendiği bilinen ilk örnektir.

Çin’de genellikle HBO olarak anılan Huobi, OKEx ve Binance, Çin kripto topluluğu içinde en yaygın kullanılan kripto borsa platformlarıdır.

Askıya alma, Çinli yatırımcılar arasında bir miktar belirsizliğe neden olmuş gibi görünüyor.

theblockcrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin