Çin Halk Bankası, Blockchain patent başvurusu rekoru kırdı
Çin Halk Bankası, Blockchain patent başvurusu rekoru kırdı

Çin Halk Bankası, Blockchain patent başvurusu rekoru kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin Halk Bankası tarafından inşa edilen ticaret finansmanı Blockchain platformu, 87 milyar yuanın üzerinde iş hacmine sahip 38 banka tarafından bu platformun tanıtımına ve uygulanmasına katıldı.

National Business Daily’nin haberine göre Çin Halk Bankası, Blockchain patenti başvurusu sayısında rekor kırdı. Küresel merkez bankaları arasında ilk sırada yer alan bankanın Blockchain hamleleri her geçen gün hız kazanıyor.

87 milyar yuanlık iş hacmi, 38 banka: Çin, Blockchain’i önemsiyor

17 Aralık 2019’a kadar, Çin Halk Bankası tarafından inşa edilen ticaret finansmanı Blockchain platformu, 87 milyar yuanın üzerinde iş hacmine sahip 38 banka tarafından bu platformun tanıtımına ve uygulanmasına katıldı.

Çin Halk Bankası Dijital Para Araştırma Enstitüsü Blockchain Araştırma Grubu, Blockchain endüstrisinin sağlıklı ve düzenli gelişimine rehberlik etmek için tüm gücüyle çalışıyor.

Teknolojiyi ciddiyetle teşvik etmeyi ilke edinen banka, projelerin dışarıdan görünenden çok daha kompleks yapılarda ve özenle oluşturulmuş olduğunu ifade ediyor.

chaindd

Son düşüş Bitcoin için bir alım fırsatı mı? Korku ve açgözlülük endeksi ne diyor?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin